#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Benimle nargile içmek için cezalı duruma düştüğünü belirtmek isterim.

Öyle güzel bir faul yaptı ki örnek olması lazım Antalyaspor 6 oyuncuyla çıkarken bizimkiler ön bölgede yakalanmıştı arkada sadece 3 oyuncu vardı eğer orada Adriano pas verse ters tarafta 3'e 1 pozisyon olacaktı. Ankaragücü maçında Emre Kılınç boş kaleye kaçırdığı pozisyonun başında sarı görmemek için faul yapmamıştı orada doğruydu çünkü derbi vardı ama burada affetmedi direk indirdi sarı göreceksen böyle göreceksin tebrik ediyorum.

faul yapmasaydik kalemizde yuzde yuz pozisyon gorurduk

yilin transferine aday , hem cok iyi hem kontenjan rahatligi 100/100

ya giresun ya ümraniye maçında cezasını çekmesi gerekiyordu. tercihim iç saha ümraniye olurdu ama giresuna da okey.

umarım emin bayram oynamaz.

Faul yapmasa oyundan düşse 6'a 3 kalemizde pozisyon olacaktı oyuncuya kızmayın hatta alkışlayın bazen faul yapman gereken yerde yapmazsan kalende gol dahi görebilirsin sonrasında keşke faul yapsaydı denebilir en doğrusunu yaptı. Oliveira'nın hakeme tepkisi yüzünden gördüğü sarı gereksizdi ama bu tam yerindeydi.
hyxpv51.png

Bu
Faul yapmasa oyundan düşse 6'a 3 kalemizde pozisyon olacaktı oyuncuya kızmayın hatta alkışlayın bazen faul yapman gereken yerde yapmazsan kalende gol dahi görebilirsin sonrasında keşke faul yapsaydı denebilir en doğrusunu yaptı. Oliveira'nın hakeme tepkisi yüzünden gördüğü sarı gereksizdi ama bu tam yerindeydi.
hyxpv51.png
Burada 99'da 6 ya 3 yakalanmak büyük problem. Bir kaç macta yine benzer durum olmuştu.

Ligin kırılma transferi olabilir sene başında 30 dakika içinde yaşananlar önce fenerde dediler sonra pürüz çıktı haberleri düştü bir anda beşiktaş derken Erden Timur transferi anında bitirmesiyle bize geldi. Kimse gitse bu katkıyı verecekti hem yerli kontenjanında oynatıyoruz. Şampiyonluğun en kritik hamlesi bu olabilir Icardi, Oliveira, Torreira vs derken yerli olmasının avantajıyla en kritik transferin bu olduğunu düşünüyorum. Eğer yabancı stoper olsa bu sefer kanatlar mecbur yerli olacaktı ki burada işler olumsuz olabilirmiş.

Sezon başından beri kart terörüne maruz kalıyor adam. Tek doğru kart da son maçtaki.

Marcao sonrası kalite düşüşü olacağını düşünmüştüm yalan yok ama hiç hissettirmedi eksikliğini ek olarak uzun top opsiyonu da sağladı bize.

Geri
Üst Alt