Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.807
- 109.638
- 4.878
zamaninda gomdugun futbolcular iyi oynuyor diye cildiriyorsun demi SAMI KARDESSS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zamaninda gomdugun futbolcular iyi oynuyor diye cildiriyorsun demi SAMI KARDESSS
Şaşırmadık.zamaninda gomdugun futbolcular iyi oynuyor diye cildiriyorsun demi SAMI KARDESSS
sampiyon olamassak buralardan kaybol yoksa tum forum sana emojilerin kralini gonderecek benden sana bir dost tavsiyesi DENIZ KARDESDemistik
Yazın geldiğinde bunu yazdığımda beni tiye alanlar vardı.Marcao'yu pek aratmayacak gibi. Çok iyi bir sezon geçirirse transfer bile yapabilir yurt dışına belki.
Tebrikler reis. Tahminin tuttu.Trabzonspor macinda kesinlikle sahada olmasi gerekiyor. 1 sari kart daha görüp temize cikmasi lazim.
Önümüzdeki rakiplerin forvetleri;
Haji Wright
Riad Bajic
Umut Nayir
Hepsi fizik olarak iyi. Tercihen Bajic veya Umut Nayir'a karsi Abdülkerim'siz cikabiliriz. Haji Wright hem Bajic'ten hem avukattan daha iyi forvet. Antalya macinda kart görmesi daha iyi olur.
Şampiyonluk gelince süper gelmeyince hakaretlik bir durum olmamalı hocamsampiyon olamassak buralardan kaybol yoksa tum forum sana emojilerin kralini gonderecek benden sana bir dost tavsiyesi DENIZ KARDES
Yazın geldiğinde bunu yazdığımda beni tiye alanlar vardı.
Giresun maçında da gayet iyi oynamıştı ama o hata tüm iyi oyununu gölgelemişti. Geçen sezonun psikolojisiyle saldırıldı adama.
Yeni Bülent Korkmaz'ımız olmaya aday kendisi.

Kalite ölçünü gözden geçirmelisinMarcao sonrası kalite düşüşü olacağını düşünmüştüm yalan yok ama hiç hissettirmedi eksikliğini ek olarak uzun top opsiyonu da sağladı bize.
haklisinŞampiyonluk gelince süper gelmeyince hakaretlik bir durum olmamalı hocam
„belki „o“ kadar edecek bir topcu degil ama en az 25 ederi var. En iyi yerli stoper oldu müthis bir gelisim gercektenneler dendi sözünün en ii örneği deneblir.