#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Faul yapmasa oyundan düşse 6'a 3 kalemizde pozisyon olacaktı oyuncuya kızmayın hatta alkışlayın bazen faul yapman gereken yerde yapmazsan kalende gol dahi görebilirsin sonrasında keşke faul yapsaydı denebilir en doğrusunu yaptı. Oliveira'nın hakeme tepkisi yüzünden gördüğü sarı gereksizdi ama bu tam yerindeydi.
hyxpv51.png
işin garibi 2-1 öndeyiz son dk neden bu kadar adamla ilerdeyiz?

Daha iyisini görmedi bu gözlerr.

Bana Abdülkerim Bardakçı forması hediye etmek isteyen var mı???

Sene sonu eyüpspor yolcusu

Ayagi yerli stopere gore iyi ama savunma anlaminda Emin’den fazlasi yok. Emin’den fazlasi olmayan adama 3 bonservis 1 milyon euro’da maas verdik. Inanilir gibi degil.

Ali Koç'tan Abdülkerim Bardakçı'ya: "Sen bu kadar para eder misin?​

Ayda yılda bir kez doğruyu söyledi o da bize denk geldi :(
Tek sezonluk 28 yaşındaki herife 100 milyon liranın üstünde para gömdük.

Ben bu herife alışamadım

2 maç 2 gol yediren adamın ovulmesi gerçekten inanılmaz ..

Dümdüz bir adam oğlum bu. Gssözlük okudum bu hafta zannedersin Marcao Türkiye şubesi. Serdar Aziz bile olmaz bundan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı sınırının son kazığı malesef.

Sezonun yağlı kazığı da bu işte.

Ulan biz her sezon böyle bir numuneyle uğraşmak zorunda mıyız ya? Her yıl illa ki bitane oluyor takımda.

konyadan yerli stoper almışsın ne bekliyorsun ki tabii ki yapacak bu hataları defalarca kez. sen gol atmaya bakacaksın, bu adama böyle oyna, savunmadan kısa paslarla çık dersen bu adamda bu hataları yapar. konya altyapısından çıkmış bi oyuncu.

Emin Bayram’dan fazlasi yok demistik. Fikrimiz degismedi.

G.Saray kariyeri bu akşam itibari ile bitti bana göre.

Stoper hata yapar da bu kadar geri zekalıca yapmaz. Yaptığı mallığın özrü bahanesi yok. Buna verilen paralara yazık olmuş. Küçük takımların büyük oyuncusu belli ki.

Beni şaşırtmadı. Böylelerinin ne işi var Galatasarayda çözemiyorum. Maçı direkt rakibe veren topçumuz çoktu zaten birader sana gerek yoktu.

Kaç kere dedik bu hatayı yapacaksa Metehan yapsın kardeşim. Bu yaşa gelmiş futbolcu bunu yapar mı? Verilen yıllık ücretleri hak etmiyor. Gerek yoktu.

Marcaõ yu daha cok özleyecez

Baskı varsa at topu taca vur gitsin nereye giderse gitsin. Ali Turan’ımız hayırlı olsun.

Hala sözleşmesi fesih edilmemiş

Hemen rezerv lige

Ilk hazirlik macinda demistim kötü oldugunu.

Begenilmeyen luyindama bunu top diye oynar

Keşke Fener'e gitseydin be kardeş. Nerden geldin girdin şu takıma...

Mallık yapmasa fena değil ama beyinsel problemleri varmış gibi tekliyor

Her mac ayni hatayi yapmak zorunda degilsin.

geride top kaptırmaktan vazgeç

bir de bu kadar ileriye çekmeye devam edersek bir noktada kırmızı yer
bugün de geniş alanda yakalanıp adamı indirmek zorunda kaldı. stoperler ağırken savunmayı ileriye çekme işi nereden çıktı

Vasat alt lig oyuncusu

Sandığı kadar kaliteli stoper değil haddini bilmeli dikkatli olmalı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:poe:

Nasil da kuzu gibi etti herkesi

Allahin ergenleri iki macta adama sosyal medyadan kufreden saklabanlar,insansi varliklar

Biat edeceksiniz.

2 sezon öncesinden dikkatimi çekmşti de hep alıcı gözle izlemiş, burada da zaman zaman bahsetmiştim. Öncesinde hep alt liglerde kiralık oynamış zaten.

Transferine çok memnun olduğum gibi, kendisine inancımı da hiç yitirmedim. İlk 50 sayfada bunları yazmışım. Sonrasında kimse olumsuz laf edemez oldu kendisine zaten...

İki futbolcunun alakası yok. Ali Turan hantal bir kazma idi; KS da iken çok izlediğim ve bildiğim için transfer edilmesini hiç istememiştim...

Abdülkerim ise hem çevik-hamle yeteneği yüksek, hem de bir stoper için oldukça teknik bir futbolcu...Her transfer belli oranda risk içerir, umarım beklentileri karşılar...

Hele 3+1 deki +1 sezon alacağı maaş için şimdiden endişelenmeye hiç mahal yok; adı üstünde: ''Opsiyon''...

Umarım öyle olmaz ama diyelim beklentileri karşılayamadı; 3. sezonu bile göremez, ciddi sakatlık filan geçirmezse elden çıkarmak zor olmaz...

İnşaallah arslanlar gibi oynar, formanın hakkını verirse de bunlar hiç konuşulmaz zaten...

Orta saha başta olmak üzere, diğer mevkiiler için doğru tercihler yapılsın, takım ayağa kalksın da tek derdimiz Abdülkerim' in maaşı olsun...

Geçen yıl son derece baskın futbol oynayan takımdaki partnerleri, bildiğimiz rahmetli Ahmet Çalık ve sonrasında da bugün sonlarda oyuna giren Adil idi...Başta Nelsson olmak üzere, takımla tam uyum sağlaması elbette zaman alacak. Formda haliyle Ramos gelmiş olsa da benzer süreç kaçınılmazdı; boya çanağı değil bu iş...

Geçen sezonki Konyaspor, ligin en hücuma dönük oynayan takımlarından biriydi. Tandemdeki partnerleri de rahmetli Ahmet Çalık ve bu sezona yedek başlayan Adil idi ve hem defansa liderlik ediyor, hem de hantal görünmesine rağmen gayet de hamleli bir stoper portresi çiziyordu...Bunlar benim için yeterli referanstır...

Belki sezon başı yüklemesinin etkisiyle, belki zaten büyük ölçüde yenilenmiş bir takıma uyum sağlayamadığı için olacak, vücut dilini biraz tedirgin görüyorum. Hatta hamleci özelliği de umduğum düzeyde değil, ağır kaldığı için sıkça faul yapmak zorunda kalıyor. Evet, bugün de çok büyük bir hata yaparak puan kaybına sebebiyet vermiştir...Ancak kendisine güvenim sarsılmış değil; yerli rotasyonunda ilk sıraya yazdığım futbolcumuzdur. Kerem ve Yunus sonra gelir; Berkan ve Akbaba için daha da olumsuzum. Yerli rotasyonuna en az iki adet daha oyuncu katılmalı, takas-makas...

Taksim' de sallandıralım da bir daha herhangi bir Galatasaray stoperi böyle hata yapmasın!..

RM-Barca-MC-PSG stoperleri bile daha büyük hatalar yapmıştır. Nasıl bir ekabirlik ki bir hatası ile takımın en vazgeçilmez yerli oyuncusunu gömdünüz?!..''Yabancı oyuncu oynatmak tümüyle yasaklansa keşke de bu saçmalıkları görmesek'' diyesim geliyor bazen...Yabancı sınırına karşı olmaksa, ben de tümüyle karşıyım ama b.ku çıkarıldıkça, iş yerli düşmanlığına döndükçe farklı düşünmeye yöneliyorum refleks olarak...

Vallahi Apo'ya ben de dedim.
Ben süper lig içi yerli transferlere sütten ağzımız yandığı için karşıyım. Çocuk ama aslanlar gibi çıkıp oynadı. Beni utandırdı. Hataları olmadı mı oldu ama bu şu anki gelişimini takdir etmemize engel değil. Şu an takımda sevdiğim futbolculardan biri. Şampiyonluk yolumuzda en büyük pay sahibi olacağını düşündüğüm isim hatta.

Geri
Üst Alt