#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

1'e 1 kalan her stoper çalım yer. Emre tüm savunma dengesini bozdu bugün. Dubois girince olmadı böyle şeyler.
İşte orası öyle hamle yapmak için beklediğin süre takım için kardır. Hamleni sona saklayıp hücumcuyla yürümen gerekir bahsetmek istediğim şey oydu.

Aslansın sen Aslan!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol beke çekelim. Hazır Kaan geldiğine göre Apo-Kaan-Nelson-Boey dörtlüsü iyi olur.

Bugün benim gördüğüm 3 kez aynı çalımı yedi. Hamle yaparken dikkatli olmalı, büyük takımda rakibi takip edip hamleyi yapmak gerekiyor sonuçta senin arkanı toplayacak son adam genelde olmuyor. Ancak ofansif katkısı çok iyiydi bu açıdan da + olarak yazalım.
Yedigi yer kosarak kapamaya calistigi solbek koridoru ve tek basina adam. Tamam, kazanabilirdi ama rakip oyuncunun da basarisi soz konusu. Gunun sonunda ekstra yapti adam. Yani dogru hatasi oldu ama tek kaldi 1 bazen 2 rakipe karsi.

marcaonun hayatında böyle pası yoktur
Hangi maçtı hatırlamıyorum serbest vuruşu hızlı kullanıp savunma arkasina ceza sahasindaki elemanın ayağına topu atmıştı gol attık. Babele sanırım atmıştı. Ama Abdul her yönüyle bence marcaodan iyi geldiğinden beri

Geçen bir röportajında vardı gollerde atmak istiyorum diye attı.
Aklı olan bu adama ters yapmazsın acımaz

Sezonun kaderini etkileyen stratejik açıdan çok önemli transferinden biri

Defansif olarak nelsson ile koca bir 0 lardi bugün nazar diyelim ü. Ikisi ayni anda düstüler bugün.
ama herif ekstradan gol + assist yapti kral

Defansif olarak son dakika hariç kötüydü, yere yattığı tüm müdahaleleri kaçırdı. Birisi gol oldu.. Ayakta kalmaya çalışsa eminim pozisyon o kadar olgunlaşmazdı

Hücumda fazlasıyla iyidi

Büyük takım stoperi her zaman skorer olmalıdır bugün 1 gol 1 asist maçın direk kazanılmasında rol aldı. Marcao'nun o kadar lig maçında 1 tane golü yoktu. Aslında takımda gol yükü böyle olunca dağılıyor çözüm üretme konusunda avantaj elde ediyoruz tek bir oyuncuyla değil bir çok skorer oyuncumuz oluyor.

Icardi'ye açtığı ortayı dünyada açabilecek oyuncu sayısı çok azdır genellikle Kevin De Bruyne böyle orta keser.

Hangi maçtı hatırlamıyorum serbest vuruşu hızlı kullanıp savunma arkasina ceza sahasindaki elemanın ayağına topu atmıştı gol attık. Babele sanırım atmıştı. Ama Abdul her yönüyle bence marcaodan iyi geldiğinden beri
Marsilya maçı son gol.

Geri
Üst Alt