#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Müthiş bir stoper, helal olsun.

Tek kişilik dev kadro gibi yav adam. Bravo, bu gidişle kaptanlık sırasına adım atar.

Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı birbirinizi harika tamamladınız yine. Nelsson öne çok iyi kayarak kesti, Abdülkerim geriden çok iyi kurdu oyunu her zaman olduğu gibi. Cidden Ramos ve Van Dijk yanyana gelmiş gibi harbiden razıyız sizden aslanlarım benim
InCollage_20230205_231852374.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Ahmet Şimşek diye bir üye vardı bu konuda. Taa ilk yarıda oyuncunun eleştirildiği dönemde Abdülkerim'i övüp "yurt dışına bile transfer yapabilir bu oyununu sürdürürse" dediğim için tonla mesaj atmıştı aleyhimde konuya. Baktım Ekimden beri uğramamış konuya.

Futboldan ve futbolcudan anlamayan tipleri hatırladıkça kendilerine bir selam göndermek gerekiyor.

2023-02-23 (3).png

Ben de beğenmemiştim ilk maçlarda ama özür diledim kendisinden

Marcaoyu çok ararız diyodum ama arattırmadı sağ olsun

TFF, Milli Takım, hakemler, spor basını ve kamuoyunda rakip takım taraftarları bir araya gelip kendisine Fener yerine bize geldiği için bedel ödetildi.

Saçma sapan şekilde nizami hareketlerine faul çalmalar, verilen yanlış sarı ve kırmızı kartlar, milli takıma almamalar, basında fiyatıyla ve maaşıyla gündeme getirmeye çalışmalar, Fenerli ve Bjklilerin zorlama iyi ki almamışız çöp naralarına rağmen bu adam herkesin kafasına vura vura ülkedeki en kıymetli Türk sporculardan biri olduğunu kabullendirdi.

Sevmeyelim de taşa mı dönelim?

Ne icardi ne sergio ne torreira bu senein en kilit transferi kuskusuz bu adamdir
2 senedir istiyodum bu adami sonunda geldi selcuk inan effectini yapiyor ve yapmaya da devam edicek aslanim benim kendisine guvenenleri yari yolda birakmadi ictigin cift elmalar helali hos olsun sana

yerli ujfalusi yanına kimi koysan sırıtmaz

Geri
Üst Alt