#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

anlasılan hata yaparım korkusu ile tüymüş

gecmıs olsun

El birliğiyle adam nazar değdirdik. Kony maçına kadar takımda tek kusursuz oyuncuydu. Çok geçmiş olsun umarım sıkıntılı bir durum yoktur.

Bize geldiğinden beri ilk kez olumsuz eleştiride bulunmuştum. Şaşırtıcı derecede kötü olmasında bu sağlık sorunu etkendi muhtemelen. Geçmiş olsun...

Yoksa Konyalı birtakım ''ahbap' ları zehirli nargile veya etli ekmek filan ısmarlayıp zehirlediler mi arslanımızı?!..@Ahmet Kayalar vs @Feramuz Kayalar...

Son düzenleme:
Türkiyenin en iyi sol stoperi Abdülkerim Bardakcı baş ağrısı sebebiyle kadrodan çıkarılmış. Şuna Galatasaraylı olduğu için çıkarttık diyin olsun bitsin! Yazıklar olsun ya. Cidden yazıklar olsun. Galatasaray düşmanı Stefan Kuntz.
-vh7lkv.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Migreni var bence.
Benzer şeyleri yaşadığım için diyorum.
Umarım o kadarla sınırlıdır tabii. Benimki tahmini. Geçmiş olsun aslanımıza 🙏

Kuntz'a gün doğdu samet'ini oynatır. T.Talha da çıkarılmış.

konya maçında bir tuhaflık olduğu belliydi. ilk geldiği günden itibaren maç kaybettiren hataları da oldu ama bu kadar verimsiz bir abdül izlemedim.

geçmiş olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Insallah ciddi bir seyi yok

Hastalığın mahiyeti hakkında bir açıklama yapılmadı sanırım. Kusmadan bahsedilmişti. Besin zehirlenmesi yahut barsak enfeksiyonunun etkisi bu kadar uzun sürmez. Baş ağrısı da olunca Migren, Vertigo filan geliyor akla. Açıklanmamasından hafif kuşkulandım doğrusu. Daha kötü birkaç ihtimali aklıma getirmekten kaçınıyorum, Allah korusun...

Hastalığın mahiyeti hakkında bir açıklama yapılmadı sanırım. Kusmadan bahsedilmişti. Besin zehirlenmesi yahut barsak enfeksiyonunun etkisi bu kadar uzun sürmez. Baş ağrısı da olunca Migren, Vertigo filan geliyor akla. Açıklanmamasından hafif kuşkulandım doğrusu. Daha kötü birkaç ihtimali aklıma getirmekten kaçınıyorum, Allah korusun...
O sondaki benimde aklima geldi, ama hemen hafizamdan sildim.
Vertigoda Denge kayibida oluyor o yok.
Harbiden korkuttu

Şiddetli baş ağrıları nedeniyle milli takım kadrosundan ayrılan Abdülkerim Bardakcı, sponsor hastanemiz Liv Hospital’da yapılan tedavileri sonrası bugün taburcu edilmiştir. Futbolcumuz, bir günlük dinlenme sonrası saha çalışmalarına başlayacaktır.

Bize geldiğinden beri ilk kez olumsuz eleştiride bulunmuştum. Şaşırtıcı derecede kötü olmasında bu sağlık sorunu etkendi muhtemelen. Geçmiş olsun...

Yoksa Konyalı birtakım ''ahbap' ları zehirli nargile veya etli ekmek filan ısmarlayıp zehirlediler mi arslanımızı?!..@Ahmet Kayalar vs @Feramuz Kayalar...

Bu kadar uzun süre kadroya alınmayıp kendisiyle beraber fbjkli çöp stoperlerin çağırılmasına bir tepki olarak dümenden baş ağrısı şikayeti çektiğine kanaat getirdim

Geri
Üst Alt