#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bu kadar uzun süre kadroya alınmayıp kendisiyle beraber fbjkli çöp stoperlerin çağırılmasına bir tepki olarak dümenden baş ağrısı şikayeti çektiğine kanaat getirdim
Sanmam. MT da oynama fırsatını kaçırmak istemezdi, diye tahmin ediyorum...

İnşallah önemli bir şey yoktur. Bizim kulüpte bilgilendirme konuları çok ama çok zayıf

Hatırlıyonmu abin yüce jesus derken okanı savunuyodun,galibiyetlerden sonra eleştirenleri alıntılıyodun n'aber diye,bak lig ne hale geldi,dediğimize geldin,tabi alıntı yapmıyosun şimdi hiç

Bişey yazıyosak bilki vardır bir bildiğimiz

3 gün şiddetli baş ağrısı nedir yav ? migren felan mı acaba 3 gün baş ağrısı mı çekilir çok zor migren var bende oradan biliyorum.

Hatırlıyonmu abin yüce jesus derken okanı savunuyodun,galibiyetlerden sonra eleştirenleri alıntılıyodun n'aber diye,bak lig ne hale geldi,dediğimize geldin,tabi alıntı yapmıyosun şimdi hiç

bu postu atarken hiç mi utanmadın?

yaladığın jesusa deplasmanda 3 tane sapladık

hala da büyük avantajımız var

mayıs ayında ağlarsın fenerlilerle birlikte

Boş mesaj
Fb lider mi oldu noldu pusucular olumsuz algicilar

bu postu atarken hiç mi utanmadın?

yaladığın jesusa deplasmanda 3 tane sapladık

hala da büyük avantajımız var

mayıs ayında ağlarsın fenerlilerle birlikte
Bunlar nasıl düşünceler cidden hocam . Lig ne hale gelmiş biliyor da konuşuyormuş falan . Ne oldu 6 puan geride miyiz nedir . Olumsuz algı mühendisleri

Hayirdir ligde 2. mi olduk?

Cidden fb algisina kapilmissiniz

BIZ 5 puan geriden gelip öne gectik bu seri ile. Adamlar bizi yakalamadi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayirdir ligde 2. mi olduk?

Cidden fb algisina kapilmissiniz

BIZ 5 puan geriden gelip öne gectik bu seri ile. Adamlar bizi yakalamadi.
Yapılan tespit o tespiti istediğin yada benimsediğin anlamına gelmez,adı üstünde tespit sadece

Şampiyon biz olucaz bencede ama bu kadronun çok daha iyi oynayıp çok daha fazla puan farkı yapması gerekiyodu,eksikleri yazdığımızda yukardaki forum hayatını 3 kelimeyle sürdüren kardeşimiz her galibiyetten sonra okan hocamın başlığında eleştirenleri alıntılıyodu

Ona yapma dedik,lig bitmedi dedik,iyi oynamıyoruz dedik ama tınlamadı,şimdi dediğimiz noktaya gelince hiç alıntı yapmamasına değindim sadece :)

memleketini satmadı
adam gibi adam diyebiliriz

Şimdi etli butlu bir arkadaşımız eğer icardi sulandıysa başım ağrıyor demiş olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapılan tespit o tespiti istediğin yada benimsediğin anlamına gelmez,adı üstünde tespit sadece

Şampiyon biz olucaz bencede ama bu kadronun çok daha iyi oynayıp çok daha fazla puan farkı yapması gerekiyodu,eksikleri yazdığımızda yukardaki forum hayatını 3 kelimeyle sürdüren kardeşimiz her galibiyetten sonra okan hocamın başlığında eleştirenleri alıntılıyodu

Ona yapma dedik,lig bitmedi dedik,iyi oynamıyoruz dedik ama tınlamadı,şimdi dediğimiz noktaya gelince hiç alıntı yapmamasına değindim sadece :)
Tamam

Geri
Üst Alt