#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Yapılan tespit o tespiti istediğin yada benimsediğin anlamına gelmez,adı üstünde tespit sadece

Şampiyon biz olucaz bencede ama bu kadronun çok daha iyi oynayıp çok daha fazla puan farkı yapması gerekiyodu,eksikleri yazdığımızda yukardaki forum hayatını 3 kelimeyle sürdüren kardeşimiz her galibiyetten sonra okan hocamın başlığında eleştirenleri alıntılıyodu

Ona yapma dedik,lig bitmedi dedik,iyi oynamıyoruz dedik ama tınlamadı,şimdi dediğimiz noktaya gelince hiç alıntı yapmamasına değindim sadece :)
Herkes vasat oyuncu değil adam değil hoca değil hemen satalım vb

Abdulkerim > ozan+caglar+merih

Baş ağrısı mevzusu dümen belli ki. Yoksa İstanbul'da bırakılırdı tedbir amaçlı.

14 maçtır üst üste kazanan takımının banko stoperi milli takımda oynamayacak da 2 senede 5maça çıkan çağlar 11 oynayacak iyi ki tüymüş aslanım benim

Abdülkerim Bardakçı, Galatasaray'ın pazar günü oynayacağı maçın kadrosuna dahil edildi. Oyuncu kadrodan çıkarılırken acele mi edildi?"

➖Stefan Kuntz: "Abdülkerim'in durumu yakın zamanda açıklığa kavuşacak. Perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümü, 2 hafta daha tedavisinin süreceğini söyledi. Biz de böyle bir karar verdik."

tekrar alamıyorlar mı

milli takima en gerekli adami sebepsiz yolladilarsa, aciklama yapmak zorundalar, yarinki kadronun bas resmiyse, hastalik yalan, dursun özbek milli takima bugünkü toplantida baya bozuktu ama moral bozmak istemiyorum dedi mac oldugu icin, belkide bu konuda söyledi.

Kuntiz ve ekibine güvenim sıfır, aslanım apo doğrusunu yapmış olması yüksek.

approved-thumbs-up.gif

hey MAŞALLAH apo duvar gibi adamsın yani sana kötü diyenlerin aklından şüphe ederim

Geri
Üst Alt