#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Son atakta kvgayamı tutuşulur ya. Hakem ya oyunu durdursaydı .

Diagne kendisini ezdi kismen.
Weghorstu ise paramparca etmisti.

Aboubakar = valencianin fizikli hali. Bakalim ne yapacak

Ulan maç gidiyor, herkes bir şekilde çırpınıyor, sen son saniye kavga peşindesin. Aklın yok mu senin? Sinir krizi geçirttin insanlara.

Oliveira yerine Abdülkerim i oynatıp stoperde kaan ayhanı kullanalım. Nasıl olsa fiilen orta sahada oliveiradan daha çok topla oynayıp daha çok oyun kuruyor

Maalesef Konya maçından beri düşüşte

Acilen toparlaması lazım yoksa savunmamızın hali vahim

İlk golde en büyük hata Apo' ya ait. O topa o şekilde çıkan stoper kafayı vurur, orta sahaya veya taca gönderir. Hiç kimsenin bahsetmemiş olması ilginç...

Çok ağır zaten en büyük falsosu da bu. Yine iyi bir işleyen sistemde sırıtmaz lakin avrupa için yeterli mi bilemiyorum

İlk golde en büyük hata Apo' ya ait. O topa o şekilde çıkan stoper kafayı vurur, orta sahaya veya taca gönderir. Hiç kimsenin bahsetmemiş olması ilginç...

Ben bahsettim mac sirasinda (mac basliginda ilk gol dakikalarinda bulabilirsin). Millet Oli'ye soverken ki kismen haklilik payi var, ben Abdul'e kizdim.. 1. sebebi dedigin gibi iskalamasi ya da haybeden topa cikmasi, 2. stoper oyle gerdi beklemez oyunculara yapisir. Ne Alan-Savunmasi ne de Oyuncu-Savunmasi prensibine uyuyor yaptigi kendi halinde dogaclama bir savunma ki baya hatali bunu rakibe karsei kornerde yaparisn hizlanip daha iyi yukselmek icin savunurken degil.

Maçın en iyi oyuncusuydu bence golü de vardı ama şansız işte hep bu şansızlıkTan gol atamıyor iyi orta açan oyuncularımız olsa her sezon 7-8 tane gol atar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt