- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Konya maçı dışında falsosu yok
O maçta da beni sağlam kızdırmıştı
ne overratedi yahu
O maçta da beni sağlam kızdırmıştı
ne overratedi yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müthis fayda sagladi ve asiri hirsli süphesizrate ne ki over olsun Suleyman kardes , yerli sol ayakli stoper asiri hatalar yapmadigi surece kafidir. Cok fazla paralarda odenmedi bence performansina gore.
Marcaodan net iyi sadece daha oncede dedigim gibi Abdulkerim hantal ama ligde pek zorlamiyor bu durum onu ama avrupada ne olur bilmem. Marcao tam zamanda cok iyi fiyata sattik yoksa gotumuzde patliyacakdiKainatın en iyi topçusu marcao şu kadar top oynamadı da neler neler okuduk onun için.
Öyle deme Brezilya milli takimina seçilecekMarcaodan net iyi sadece daha oncede dedigim gibi Abdulkerim hantal ama ligde pek zorlamiyor bu durum onu ama avrupada ne olur bilmem. Marcao tam zamanda cok iyi fiyata sattik yoksa gotumuzde patliyacakdi
Öyle deme Brezilya milli takimina seçilecek![]()

Sezon sonu Nelsondan para kazandik kazandik kazanamadik gotumuzde patlarÖyle deme Brezilya milli takimina seçilecek![]()
öyle deme dkda oynayıp 78 m euroya satacaktıkÖyle deme Brezilya milli takimina seçilecek![]()
Bizin lig icin yeterli, avrupa da anamizi beller
ilk aldığımızda ben dahil çoğu kişi lig için de yeterli olmayacağını düşünüyorduBizin lig icin yeterli, avrupa da anamizi beller
Profiline ne olmuş ulan öyleilk aldığımızda ben dahil çoğu kişi lig için de yeterli olmayacağını düşünüyordu
doğruya doğru
Bizin lig icin yeterli, avrupa da anamizi beller
şahsıma büyü yapıldıProfiline ne olmuş ulan öyle![]()
Büyü müşahsıma büyü yapıldı