#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Icardi-Torreira ile beraber şampiyonluğun en önemli hamlesi oldu. Yaz döneminde bir anda fenere transfer olduğu söylendi ardından 10 dakika sonra beşiktaş'a transfer olduğu söylendi 30 dakika sonra bize transfer olduğu açıklandı ama her şey sen o kadar eder misin ile başladı bir anda bize geldi. Yerli kontenjanında olduğu için bu sene etki bakımından da ilk sıraya yazabiliriz.

Bu çocuk Konya dan geldi, ilk senesi, yeni hoca yeni takım yeni tandem, her maç 11 başladı.

Ben performansına diyecek laf bulamıyorum kafaya koymuş adam oynamayı helal olsun.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konyasporun oyun sistemi büyük takım ayarında olduğu için adaptasyon sorunu olmadı,sadece büyük seyirci önünde oynama handikapı vardı,onuda özgüveni ve yüksek fizik gücü ile aştı.

Daş gibi topçu. Büyük kazanç.

Abdülkerim Bardakcı.. Harika bir performans kesinlikle. Bu ülkede nice iyi stoperler yetişti ama ben daha önce bu kadar teknik, yetenekli, hava toplarına hakim ve kesiciliğe sahip yerli bir savunmacı görmedim. İnanılmaz bir sol ayak ve oyun kurumu da cabası ki bu yönüyle Van Dijkden bile önde istatistik olarak. Nelsson ile uyumunuz Avrupanın en iyilerinden Apom! Harika bir sezon geçirdin ve önemin çok büyük. Böyle devam
FB_IMG_1684671252131.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyi futbolcu olmasi bir yana cok karakterli akilli bir adam. Yegeni ile bir kaç videoya denk geldim çok tatlilar

Yerli olması özelinde sezonun X faktörü yine de ŞL seviyesinde çok baş ağrıtır. UEL için falan makul. Seneye de as stoper olur herhalde Nelsson da gideceği için çift stoper değiştirmek risk.

Geri
Üst Alt