#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Kral, harika bir sezon gecirdi. Ilk birkac mac ve aralarda bazi maclarin birkac sekansi disinda, kizdigim/ya da aklimda kalan bir kotu performansi olmadi. Cabuk uyum sagladi ve iyi bir profesyonel gibi yasiyor. Bu cizgisini devam ettirirse, burada futbolu guzel bir sekilde birakir. Bakalim gelecek neler gosterecek ancak ben 1 sezonluk olmadigini dusunuyorum. Kendine baktigini dusunuyorum. Buyuk emegi olan isimlerden, tebrikler Abdul.

1685957053911.webp

Emre Taşdemir çıktığında neden Ahmet Çalık'ın şarkısıyla (Sezen aksu) çıkmadı demiştim ki Kralkerim onu seçmiş meğer. Offf of

Sezon bitti ancak Abdülkerim Bardakcı, çalışmaya devam ediyor.

tatilde spor salonunda kolpayı bırakın artık

bu taraftarı kandırmayın

heralde 30 yıl kadar sonra bu kadar çalışkan yerli oyuncu ilk defa bizim takımda biraraya gelmiştir. kazımcan, kerem, apo, barış, berkan hepsi aynı şekilde. darısı yunus, yusuf gibi yetenek delisi topçularımızın başına diyelim.

bu güzel emeğinizin karşılığını hep en güzel şekillerde alırsınız inşallah kardeşlerim.

arkadaşlar, profesyonel sporcular istese de dinlenemez.
çünkü o kas çalışmaz ise şişer, rahatsızlık verir, her gün o kaslardaki karbonhidrat depolarını yakıyorlardır en azından yavaş tempo 10km vs koşup..

Geri
Üst Alt