#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Yerine geldiği Marcao her yaz göbek yapıyordu sezon başı canımızı sıkıyordu. Abdulkerim bu açıdan da iyi oldu.

Kendisi pazartesi günü konyada bizim spor salonundaydı. Gayette gösteriş olarak değil gerçekçi olarak sporunu yapıyordu. Burdan da yazlık bir yere geçti sanırım orayı da değerlendiriyor.

Kendisini bize transfer olmadan önce de uzaktan tanırdım. Vücuduna iyi bakan ve genelde boş vakitlerini sporla değerlendiren düzgün bir arkadaş.

Abdülkerim Bardakcı.. Valla Yerli Van Dijk diyorduk ama ona Hollandalı Abdülkerim desek daha doğru olacak gibi. Sezon boyunca Sol Ayak kalitenle, İnanılmaza yakın Tekniğinle, Kesicilik ve Patlayıcılık özelliğinle Bülent Kaptandan sonra bize ve lige izlettiğin en iyi Yerli Stoper performansıydı hiç tartışmasız. İyi ki bizi seçtin ve birilerine güzelce cevabını verdin. Ve umarım futbol hayatın bitene dek bizimle olursun. Seni çok seviyoruz
InCollage_20230607_171956249.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son paylaştıgın storyi acilen sil dostum

timsaha gelmişsin

Adam naif dev.. saha içi ve saha dışı çok farklı bı herif..

Abdülkerim Bardakcı.. Öyle emek verdin ki aslanım seninle gurur duymamak imkansız. Bize gelmeden öncede Oyun Kurma ve Sol Ayak olarak çok iyiydin ama bizde tamamen bir yıldız haline geldin. Benim için Çağlardan da Merihten de öndesin. Aynen devam ediyosun böyle
20230616_230502.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt