- 18 Mayıs 2011
- 22.628
- 12.280
- 1.873
Mimiği ile sovmus resmen
Malak herif ne kartal yaptırtıyorsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mimiği ile sovmus resmen
Beli bariz incelmiş, 2 yıl önceki haline dönmüş, böyle daha iyi...
Mimiği ile sovmus resmen
dun instagramda story olarak paylasti hocamFoto eski olmasın @Mehmet Mehmetoglu?..
İyi öyleyse. Diyar diyar kiralık gezip Konyaspora döndükten sonra dikkatimi çektiği için alıcı gözle takip etmiştim olabildiğince. Özellikle hamle özelliğini çok beğeniyordum, uygun takımda solbek bile oynayabileceğini düşünmüştüm. Son iki sezon biraz daha kalınlaşınca hamle özelliğinin hafif gerilediğini gözlemledim...dun instagramda story olarak paylasti hocam
orjini sol bek zaten aslinda , pafda hep sol bek oynadi ve konyasporda devamli oynamadan onceki donemde sol bek oynuyordu.İ
İyi öyleyse. Diyar diyar kiralık gezip Konyaspora döndükten sonra dikkatimi çektiği için alıcı gözle takip etmiştim olabildiğince. Özellikle hamle özelliğini çok beğeniyordum, uygun takımda solbek bile oynayabileceğini düşünmüştüm. Son iki sezon biraz daha kalınlaşınca hamle özelliğinin hafif gerilediğini gözlemledim...
Kendisi için en ideal mevkiinin üçlüde sol stoper olduğunda ısrarcıyım, Kaan da sağ stoper keza. Yerli sorununa da çok faydası olurdu ama hoca hiç o dallara basacak gibi görünmüyor...
Klavyen sürçmüş heizorjini sol bek zaten aslinda , pafda hep sol bek oynadi ve konyasporda devamli oynamadan onceki donemde sol bek oynuyordu.
Kiralik gittigi takimlarda stoper oynadigi icin son dondugu zamanda konyasporda Ahmet Calik ile birlikde merkez stoper oynadilar ve cok iyi oynadi.
o yuzden sol ayagi cok iyi ve topla cok iyi cikiyor.
Simdiki durumuna baktigimizda da iyi zayiflamis ve kuru kas yapmis dolaysiyla dahada hizli olmustur.
abdulkerime sahip olmamiz buyuk bir avantaj
Klavyen sürçmüş heiz![]()