#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

İkinci yarıda Oyewusi ile olan pozisyonda hamle hatası yaptı ve vakit kaybetti. Ama sonra onu kovalarken attığı depara hayran kaldım. Rakip o kadar hızlı olmasına rağmen aradaki mesafe açılmadı. Bence Abdulkerim yapısına göre hızlı bir stoper. O pozisyonda Angelino'ya daha çok şaşırdım. Rakibe daha yakındı ve kademeye girmesini beklerdim. Ama pili bitti maalesef.

pozisyon alışı sorunlu, hızlı forwetlere karşı ağır kalıyor. angelino ile bu mewzularda anlayış geliştirmeleri gerekmekte

Valla köy takımına göre bile hız sorunu yaşıyor isek şampiyonlar liginde naparız düşünmek bile istemiyorum

2 pozisyonda adamı kaçırdı ama o herif de acayip bir atlet prime Luyindama falan anca tutardı birebirde.Onun haricinde çok iyi oynadı bi ara sol kanatta hücum falan şekillendirdi harika bi topçu

Arkadaşlar siz iyi misiniz? Nasıl kafalar yaşıyorsunuz?

Adam neredeyse rakip alanın ortasındaki alandan kendi kalesine kadar olan bölgeyi tek başına savundu dün.

Hız sorunu falan demişsiniz. Adam o cüssesi ile Jamaikalı 100 m koşucusu gibi forveti 60-70 metre kovaladı.

Bırakında 1-2 pozisyonda adamın gerisinde kalsın. Harika maç çıkardı o adama karşı.

Rakip kötü olduğundan dolayı çok öne çıkıyoruz bu maç özelinde oluşan bir durum. Yani oyun anlayışımız bu maç özelinde sorunludur.

Gayet iyi maç çıkardı istatistikleri ortada zaten. Kaldı ki savunmamızı bu kadar öne çıkaracağımız max 2 maç daha oynarız. Stattaydım topsuz alanda o herif ile performans üstü mücadele verdi.

Abdülkerim Bardakcı, girdiği 11 ikili mücadelenin 10'unu kazandı.

Topla buluşma: 123
İsabetli pas: 100
Pas %: 95
İkili mücadele: 10/11
Sahipsiz top kazanma: 6

(Opta)
şu istatistiği yaptığı yerde yedireceği 2 golle maçın en kötüsü olabilirdi.
futbol böyle bir şey. daha dikkatli olmalı. ilk hamleyi yapacağım diye bazı yerde dağılıyor. 2 side pozisyon oldu.

Apo iyi de abicim iki defa adam yanından geçti gitti Avrupa da acımazlar ilk hamlelerini düzgün yap gözünü seveyim.

Kadroya yazılması gereken ilk isim.

Allah Abdulkerim'im yardımcısı Olsun bu sezon.

Angelino - Zaha kanadi.... Hepsi ofansif ve defansa pek katkilari olmayan Adam'lar. Cokca bosluk olusabilir bu sezon orda ...bol kontra yiyebiliriz.

Çok iş düşecek ona bu sene.

Screenshot_20230808_095024.webp

Yine harikaydı kral nelson golünü yedi ama hakkını verelim takımda tahtaya ilk yazılacak adam.

Geri
Üst Alt