#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

1693249439922.webp

Her maç en az 1 defa arkaya adam kaçırıyor kaleciyle karşı karşıya bırakıyor

Takımda en sevdiğim herifti

Yabancı sınırı yüzünden yerinde sayıyor hatta geriye gidiyor

Yazık çok yazık

Hiç güven vermiyo hem de hiç valla rotasyona yabancı stoper lazım her türlü cl de kesmek lazım

bugün kötüydü ama dikkat ettim - nelsson sabit kalırken ceza sahası dışına doğru olan toplarda hep Apokerim karşılamaya çıktı - bazı yerlerde zamanlama hatası bile oldu.

bugünkü orta sahanın arkasında ramos beklese onu konya'dan geldi zannederdik

bu akşam en son tartışılıcak adamlar geri 4'lü ve kaleci

Reis kendine gel yanından vinicius jr, mbappe , Foden ,grealish vs gecebilir o zaman ne yapacaksın

CL seviyesinde kendisini eleştiremem valla, evet rakip Molde orası ayrı mesele ama sonuçta CL bileti var işin ucunda, motivasyon büyük

27 yaşına kadar konya altay denizli falan takılan bi yerli stoper, tabii ki bir zahmet zorlansın

yapacak bir şey yok

Profesyonel topcu, kendine iyi bakiyor, sahada herseyini veriyor ama yetenek olarak malesef SL ona fazla gelir. Cok agir, dogru pozisyon tutmakta zorlaniyor, cevik degil ve guven vermiyor. Yine de iyi niyeti ve mucadelesi alkisi hak ediyor. SL'de Apo ile basarili olmamiz cok cok az ihtimal.

''UCL de şöyle olur da böyle olur'' hikayesi bıkkınlık verdi artık. Takımda yeterlilik bakımından ilk yediye net girecek Nelsson ve Abdülkerim yerine diğer dört mevkiiye odaklanılmalı, hangileri olduğu belli...

Gol yenirse, ''İlle Muslera-Nelsson-Apo kabahatlidir anlayışı matah bir şey olmadığı gibi, bilakis ilkelliktir, cahilliktir; lütfen ama yahu...

Defansta çok iyiydi ve paslarını da geliştirmiş adeta.
2-3 tane harika direkt pası vardı geriden. Bravo.

temiz oynadı
savunma arkası pasları çok iyi. angelino'ya attığı pas orta saha klasında atılmış bir pastı.

paslarına bayılıyorum bu adamın

uzun paslarıda çok iyi. nelssonda bunlar pek yok mesela

Süper Lig'de rahat, zorlayan adam pek çıkmıyor, fakat defansif zaafiyetleri maalesef var ve ŞL'de net şekilde görülecektir. Yine de takımdaki favori topçum

Artık 5-6 gol atmalı bu sezon duran topçumuz var

Yemin ediyorum İngiliz olsa 50 milyon euro değeri olurdu malum sitede

Geri
Üst Alt