- 2 Nisan 2012
- 43.360
- 22.334
- 2.888
Konya'dan çıkan en büyük şahsiyetler:
1-Mevlana
2-Abdüş.
1-Mevlana
2-Abdüş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abduş 1 olmalıKonya'dan çıkan en büyük şahsiyetler:
1-Mevlana
2-Abdüş.
Orada oyuncu değişikliğinden ötürü tüm takım kontrpide kalmıştı.nasil bir arbede oldu anlamsizdi.hakemin bile olayı tam kavradigindan emin değilim.duboiste fırsattan istifade etti.zaten eksiktik an itibariyle.Bek pozisyonunda ilk 11 çıkarmak gibi bir hata yapılmamalı.
Gerektiğinde oynayabilir dünkü gibi.
Git gel yapamıyor doğal olarak, golde de Dubois’i kovalamalıydı.
apo düzenli sol bek olursa demirbay her maç 11 oynarDünkü maçı izleyemedim, özetini izleyebildim sadece.
Sanırım bir süre sol bek oynamış. Bayağı da iyi oynamış deniyor.
Sanchez'e yer açmak adına, sol bek olur mu düzenli?
Muslera
Boey Nelsson Sanchez Abdülkerim
Torriera
XX XX
Tete İcardi Aktürk
Abdulkerimden solbek olurmu olmazmi ayrı tartışırız ama kapı gibi Torreirayi önlerine yazmışsın :cansiperane çarpışıyor aslan parçası ama onun yanına bir aslan parçası daha yazmak gerekiyor önüne değil.onune yazdinmi 10 numara gibi görünüyor vallahi özellikle United ve Bayern Munich maçlarında torreira in yükünü hafifletecek bir oyuncuya ihtiyaç şart ve bu kim olur bilemem ama Oliviera kesinlikle değil onu bilirim.Abdulkerime gelince yeminle verilen her görevi layıkıyla yapıyor ama ben hocamın Angelinho aşkından vazgeçeceğim asla düşünmüyorum .yavaş yavasda ivme kazanmaya başladı ama savunması gerçekten çok iyi degil maalesef.surekli aklı pirpirlikta.arkasini çok iyi doldurmak farz resmen.Dünkü maçı izleyemedim, özetini izleyebildim sadece.
Sanırım bir süre sol bek oynamış. Bayağı da iyi oynamış deniyor.
Sanchez'e yer açmak adına, sol bek olur mu düzenli?
Muslera
Boey Nelsson Sanchez Abdülkerim
Torriera
XX XX
Tete İcardi Aktürk
Angelin haftalardır ıkınıp yapamadığı işi elini kolunu sallaya sallaya yaptı.owww hemen sol bek oynatalım Angelden iyi
yerden kestiği birkaç iyi top var yine özellikle ilk yarı da bu arkaya kaçan toplar can sıkmaya başladı.
Aynen katılıyorum.Hiç düzeyini bozmadığı çin kocaman bir alkış.Cesur yürek son mohikan abdülkerim her maç standardını bozmadan aslanlar gibi mücadelesini yapıyor
Yerli futbolcularımız özel kıymete sahip ama böyle karakterli adam olunca da tadından yenmiyor