#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

bu pozisyonda eyvah dedim
Manşetler hazırdı
1696417010575.webp

Marcao gittiğinde, Abdül geldiğinde çoğunluk tedirgindi ama aratmıyor demiyorum hatta daha iyi diyorum
Geldiğinden beri Marcao'nun adını bile anmamamız Abdülkerim'in net çok daha iyi olduğunu gösteriyor zaten.
Hava toplarında daha iyi, uzun topları net daha iyi, skor katkısı manasında 100X daha iyi, en önemlisi ise basit hata yapmıyor.

Neden millet takıyor milli takımda oynamıyor diye. Milli takımda oynamaması bizim için büyük avantaj toksik bir lobi ve ortam var orada. Bu şekilde futboluna daha konsantre oluyor
Piyasa değeri/uluslararası tecrübe

Piyasa değeri/uluslararası tecrübe
CL'de skorlardan bağımsız şöyle oynamaya devam etsin mutlaka dikkat çeker zaten.
Onun şanssızlığı yaşı, geç patlama yaptığı için bu saatten sonra seviye atlaması imkansız. Prime dönemini yaşıyor zaten. Gelen teklifler de buna istinaden bizim istediğimiz rakamlarda olamayacaktır.

CL'de skorlardan bağımsız şöyle oynamaya devam etsin mutlaka dikkat çeker zaten.
Onun şanssızlığı yaşı, geç patlama yaptığı için bu saatten sonra seviye atlaması imkansız. Prime dönemini yaşıyor zaten. Gelen teklifler de buna istinaden bizim istediğimiz rakamlarda olamayacaktır.
Zaten bu yaz teklifler aldi ama 5-6 milyon euro bonservis seviyesinde. Bende Abdulkerim' i takdir ederim ama kimse 29 yasina gelmis ve bu yasta cikis yapan bir Turk stoperine oyle 15-20 milyon euro vermez. O tarz rakamlar bu saatten sonra hayal maalesef. Zaten gitmesinden yana degilim bizde boyle oynamaya devam etsin her turlu forma sansi bulur.

nelssondan iyi olduğunu geçen sezon söylemiştik, çağlarla birlikte en iyi yerli stoper olduğu da kesin bence.

full paket bir oyuncu. savunması iyi, skor yapıyor, hava toplarında sağlam, ayakları temiz, mentali güçlü, tekniği okey, hatta dribbling bile yapıyor.

öyle yabana atılacak topçu değil abdulk. iskandinavyadan fln çıkmış olsa idi interde üçlünün solunu almıştı.

Aldigi maas da yanlis hatirlamiyosam 20 25 milyon tl civariydi. 1 milyon eurodan dusuk yani. Mutlaka iyilestirme yapilmali boeye ve kendisine

Çok büyük karakter koyuyor sahaya bana göre dünkü maçın yıldızı Boey ile birlikte.

Penaltı kaçtıktan sonra Rasford yerine giren ilginç çocuk çok acayip bir şekilde ceza sahasına girdi çekti ve vurdu. 10 kere denese 8'i gol oldurdu ama orada acayip bir müdahale yaptı. Maç orada 2. defa kırıldı bize döndü. Bu tarz çok çok ince müdahaleleri vardı. Herkes CL'de sırıtacağını düşünüyordu ama aslan abim üstüne koya koya gidiyor.

Zaten bu yaz teklifler aldi ama 5-6 milyon euro bonservis seviyesinde. Bende Abdulkerim' i takdir ederim ama kimse 29 yasina gelmis ve bu yasta cikis yapan bir Turk stoperine oyle 15-20 milyon euro vermez. O tarz rakamlar bu saatten sonra hayal maalesef. Zaten gitmesinden yana degilim bizde boyle oynamaya devam etsin her turlu forma sansi bulur.
Yahu avrupalısını bile zor buluruz bunun. Satıp ne yapacaksın? Hoşafı çıkana kadar bu takımın stoperidir kendisi...

Geri
Üst Alt