#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Daha 29-30 yaşında. Serie A onun için en uygun lig.

Lazio, Roma, Napoli belki de Milan, Inter'e rahatlıkla gidebilecek durumda artık. Dün imzalar atıldı resmen.

3-1'den sonra Barış'a attığı bir pas var o güme gitti skordan dolayı ama benim diyen numara o şekilde direkt pozisyona sokan uzun top atamaz.

Orhan Uluca'da analizlerinde bahsediyor, bence iyi oynadığı söylenemez.

Kendisini konyadan beri takip eden bir hemşerisi olarak bu adamın zaten 3 büyüklerde çok kolay oynayabileceğini öngörüyordum fakat adamın top class oyuncu olup bu seviyelere gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Açıkcası tuttuğu takımın biz olmadığını da biliyordum ve bize gelebileceğini de bu sebeple hiç düşünmemiştim. Ama kaderin cilvesi yolu bize düştü harika da oldu.

En ufak tatillerde bile konyaya gelir ve boş boş gezmek yerine gittiğim spor salonuna gelerek özel çalışmalarına devam eder. Gerçekten emek veren karşılığını alıyor. Hem çok cana yakın sıfır ego mütevazi bir kişilik hemde harika bir profosyonel.

Sakatlıkların olmadığı ve performansının sürekli yükselerek devam ettiği bir kariyer dilerim kendisine.

IMG_4616.webp

En cok top kazananlarda 4.

Kendisini konyadan beri takip eden bir hemşerisi olarak bu adamın zaten 3 büyüklerde çok kolay oynayabileceğini öngörüyordum fakat adamın top class oyuncu olup bu seviyelere gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Açıkcası tuttuğu takımın biz olmadığını da biliyordum ve bize gelebileceğini de bu sebeple hiç düşünmemiştim. Ama kaderin cilvesi yolu bize düştü harika da oldu.

En ufak tatillerde bile konyaya gelir ve boş boş gezmek yerine gittiğim spor salonuna gelerek özel çalışmalarına devam eder. Gerçekten emek veren karşılığını alıyor. Hem çok cana yakın sıfır ego mütevazi bir kişilik hemde harika bir profosyonel.

Sakatlıkların olmadığı ve performansının sürekli yükselerek devam ettiği bir kariyer dilerim kendisine.
BJK sempatizanı idi galiba...

Son düzenleme:
nelsson'dan iyi büyük takım stoperi kabul etmek gerekir. sen bayern de olsan geride bekletecek, önde basmayacak hocan varsa geniş alan da kim de saçmalar, de ligt de ona yapacak bişey yok. geçen seneki oyuncu kadrosunun nerdeyse aynısıyla tek kulvarda oynarken bile oynayamadığımız baskın oyunu dünyanın en iyi 3 takımından birine karşı oynadıysak bunda davinson'un kazanımı kadar abdülkerim'in atletizm ve yeteneğinin de etkisi çok büyük.

Adam inanılmaz bir gelişim gösterdi. Seviye atladı resmen. Helal olsun.

Üst düzey oynuyor. A class stoper. Sol bek oynamak istememesini anlıyorum

Milli takimda 2 senedir kulüp takımında oynamayan söyüncü yü her maç 11 oynatıp şampiyon takımın as stoperi aday kadroya bile çağırmadılar bu ülkede. Allah kahretsin bu ülkede çok beyinsiz insan var. O yalı çocuğu bunu organize etmediyse bende hiç bir şey bilmiyorum

Abdülkerim bu ne büyük bir oyun böyle? Ligde 3 senedir harika oynuyorsun her maçta adam Old Trafforda harika oynadı üstüne dün gidip Kane gibi bir adamı don lastiğine çevirdi. Ali Koçun bize hediyesi kesinlikle Allah razı olsun.
8zy46i.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt