#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

icerde disarda , sampiyonlarliginde , superligde heryerde tas gibi masallah

attığımız golde rakibine
adeta bir kabus gibi çöküyor
çok gaddar
çok güçlü
dinsiz imansız
çok lanet oynuyorr rakipler için
iyiki bizimlesin arslan
apo yu bize armağan eden ali koça sonsuz teşekkürler

Birde kanatta mi denesek bizim kanatlardan çok çalım atıyor ilginç bir arkadaş

Ömürlük sözleşme imzalanmalı

En iyi yerli stoper

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bek oynatılmamalı. Hataya çok müsait, hem de iyi olduğu stoper bölgesini değişmiş oluyoruz.

Oynama hocam adamın meclisiyle sol stoperde harikalar yaratıyor öyle kalsın.
(Bu arada angelino konusundan 1-2 ay önce attılar kral çıplak yazdım diye.Hala adama iyi oyuncu olabilir ama bizde olmadı yok 3 küfe iyi 4 lüde değil diye yazılıyor külliyen yalan ne 3 lü ne 4 lüde çizgide oynayamaz ne ikili mücadele ne hız ne fizik güç ne iyi pas ne iyi orta ne çalım hiçbşrşey yok)
Angelinodan daha iyi çalım daha iyi pas daha iyi ikili mücadelesi var dşye sol bekte harcama Abdüşü hocam abduş stoperde kalsın zira kıyaslandığın adam oyuncu değil

sol bek oynamalı

Maldini gibi adam. O da zaman zaman sıl bek oynardı.

angelino utanıyor mudur acaba adam bi sola geçti o fizikle çalım attı güzel orta açtı

angelino görünce acaba ben neden yapamıyorum diyor mudur?

Geçtiğimiz sene 30 dakika içinde 3 takıma yazılmıştı ve ligin kaderini baştan sona değiştiren hamle oldu önce fener sonra beşiktaş en son bizim bitirdiğimiz yazılmıştı.

Sadece bir yerli olarak değil inanılmaz bir stoper Konyaspor'da maçlarını izlerkende çok istiyordum orada da hep önde oynuyordu hatta Konyaspor'un o müthiş futbolunda inanılmaz pay sahibiydi.

Bazı futbolcular potansiyelini geç yansıtır Abdülkerim'in de kariyer öyle oldu iyi ki bizimlesin aslanım.

Geri
Üst Alt