#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Arkasına çok kolay sarkıyorlar. Kane e ilk maçtaki kadar üstünlük kuramadı.

Bu adam sol bek olmayacak kadar ağır, bu adam sol bek olmayacak kadar ağır, bu adam sol bek olmayacak kadar ağır.

Okan’ın bütün gece bunu tekrar etmesi lazım. Bir değişiklikle hem sağ stoper, hen sol stoper, hem sol bekin yeriyle oynayamazsın. Böylece hem kornerde yerleşim hatası yaptırır gol yersin, hem de 5-10 dakika savunman afallar 2-3’e götürür rakip seni.

Apo sol beke geçtikten sonra yaptığı saçmalıkları, topu rakibe ikramlarını gördük. Olmuyor işte hoca, Angelino veya Kazım oynar. Duruma göre çıkanın yerine yine bu ikisinden biri girer

ikinci yari ceza sahasi icinde kaptigi topta faul yoktu tertemiz pozisyonu it hakem kesti

3 kisiyle neuere karsi kaliyorduk orada

ulan it oynat gerekirse vardan dönsün

daviesi de atamadi serefsiz hakem

düzgün yönetseydi maci kesin puan almistik buradan

Helal olsun çok iyiydi. Bu bağlamda Ali Koç'a tekrar teşekkür ediyorum.

Solbek’e gecip Nelsson’da girince savunmada dagildi. O ana kadar yine iyi oynadi. Solbek icin cok agir. Stoperde hamle zamanlamasiyla, onde basmasiyla agirlik acigini bi nebze kapatiyo ama Davinson kadar hizli bir sol stoperimiz olsa fena olmaz.

Bunun da bayağı dinlenmesi gerekiyor. Milli takıma sakatım vs diyerek gitmesin zaten 1-2 maç düzgün iş yapan herifler sonra milli takımı çorbaya çeviriyor.
Takım olarak çoğu oyuncumuzun dinlenmesi lazım. Biraz da başkaları bayrağı ele alsın.

Boş yapmayalım maçın bitmesine o kadar az kalmışken ve kapanmışken kimse sol bekte Kazımcan riskine giremezdi. Yaslanmışken Apo'nun sola geçmesi doğruydu. Nelsson da o amatör hatayı yapmayıversin bir zahmet.

Boş yapmayalım maçın bitmesine o kadar az kalmışken ve kapanmışken kimse sol bekte Kazımcan riskine giremezdi. Yaslanmışken Apo'nun sola geçmesi doğruydu. Nelsson da o amatör hatayı yapmayıversin bir zahmet.
Göğsüyle indirdikten sonra geriye koşup ofsaytı bozarak tüy dikiyor. İlk geldiğinden beri hiç değişmedi bu ofsaytı bozmalari.

Ben de sol bek oynamasını pek onaylanıyorum ama Okan hoca yerinde ben olsam ben de aynı şekilde kullanırdım tercihimi.

Kazımcan'ı soksa bu sefer de niye Nelsson girmedi ve Apo sol beke geçmedi diye eleştirecektiniz. Tanımıyoruz milleti sanki.

Abdülkerim Bardakcı bizi iyi oyunlarına öyle alıştırdı ki Sanchez, Boey, Angelino, Muslera ve Kaan övmekten sıra gelmedi. Yine harikaydı. Yine Türkiyedeki bütün ön yargı ve tabuları yıktı. Bu ülkeden de Elit bir Stoper çıkabileceğini gösterdi. İyi ki senin gibi World Class bir Stoperi sadece 3 milyona getirebildik. Muhteşemsin
-fk9xo7.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon bazı zamanlar da aldığı eleştirileri nelson yüzünden aldığı yanına davinson gelince daha iyi anlaşılmıştır

Bu takımı takım yapan en önemli unsur abdülkerimin muhteşem vizyonu ve her maç aynı performansı bıkmadan usanmadan sergileyebiliyor olması.

Bence takımın sahada ki asıl kaptanı da abdülkerim dir.

Sağlık ve sıhhat diliyorum futbol hayatı boyunca

Tarihimizin en iyi yerli stoperi olacak bu gidisle

Geri
Üst Alt