#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Ayağında topu çok gereksiz tutuyor. Hızlı oynasa geriden daha iyi çıkacaz o kadar bekledikten sonra takımı bende çıkarırım geriden

abdülkerim'e uzun top atmak yasaklansın ya.
ciddi sorun artık maç başı 4 5 topu direkt rakip kaleciye ya da auta atıyor.

yapabiliyor olman demek sürekli denemen gerektiği anlamına gelmiyor.
Denemeden de olmuyor. Geçen sezon Sivas deplasmanından çıkardı o uzun topu bizi.

1703183522722.webp

Boşnak dedeyi kucağında hoplatacak

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nedense kötüydü.Standartının altında kaldı.Rakip zaten iki tehlikeli pozisyon dışında pozisyona giremedi ama apo çok savruk dengesiz panik haldeydi

Son maçlarda, bir süredir iyice Servet’leşmeye başladı. Gereksiz yere ayağında topla rakibin dibine kadar giriyor. Goril diye diye rakiplerini yara yara geçeceğine inanmaya başladı. Bugün en az 10 kere yaptı bunu, çoğunda da ya oyun kurulumunu bok etti ya da rakibe teslim etti topu.

Apo gözünü seveyim sen ayağı en düzgün adamlardan birisin, zaten Davinson yok, Angelino yok, Kaan yok. Oyunu kuracak bir sen varsın. Yapma gözünü seveyim

Dzeko - Szimanski ve İrfan gibi aşırı hareketli ve formda bir rakibe gol attırmadığı maçta kötüydü demek ayıp olur.

Sadece Emin Bayram gibi topu ayağına alıp delice çıkıp ileride topu kaybetmeye başladı bir kaç maçtır. Bunu yapmasa daha iyi yerini kaybediyor ve kontra yiyoruz. Bunun dışında bunu yapmak zorunda kaldığını da anlıyorum çünkü bir tane bir adam bile boşa çıkmıyor. Önce takımı eleştiririm sonra Apo’yu bu durum özelinde

Bu sezon genel olarak kötü

Geçen sezon başı yaşadığı talihsizliklerden sonra herkes söverken savunuyorduk, zaten takımda Icardi'den sonra en sevdiğim topçu kendisi ama bu sezon hakkaten kötü ya. Acayip kötü açtı, sonra toparladı ama sonra yine saldı şimdi istikrarsız devam ediyor hatta 1 aydır falan kötü

Yabancı sınırı olmasa Davinson - Nelsson denenmişti şimdiye. Çok daha iyi bir tandem olabilirdi

Apo karakterli biri olduğu için toparlayacaktır, belki de yanındakilerin sürekli değişmesi dengesini bozdu ama geçen sezon alıştırdığı seviyenin çok altında şimdilik

Önce bunun kucağı çekilmeli bak çok net söylüyorum sen stopersin kardeşim rakip yarı sahanın ortasında sürekli çalıma girme hevesi nedir. Ben bu takımı anlamıyorum ki halı saha mı lan bu stoperi gider orta sahada çalıma girer sol beki gider aynısını yapar.
Önce işini yap kardeşim farklı iş yapmak istiyorsan topu ayağına alınca 20 saniye dürtüp garip işlere girişmek yerine ters tarafa oyna da kanat işlesin

Bu seviye yerli stoper bulamazsın. Kötü filan oynamadı. Toplada öne çıkabilir bunu olumsuz değerlendirmiyorum.
Onda da sorun yok bu maç 3 kere mi 4 kere mi ne çalım atarken top kaybetmiş yarı sahada. Bunlar net tehlikeli işler girilmemesi gerken tehlikeli işler.

Önün boştur ilerlersin ama 2 kişi arasına girip koşmak çalışıyor faul falan kovalıyor anlamsız denemeler.

Biri iki defa topla çok gereksiz çıktı hatta biri de tehlikeli oldu, şutla bitti
Ama defansta oluşu ciddi güven veriyor

Geri
Üst Alt