#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

gereksiz fazla top sürüyor.
Bunun sebebi ; ortasahanın olmayışı ,solbekin olmayışı , organizasyonun olmayışı ve de dün beğenmeme karşın nelson diye bir stoperin kalben bizle olmayışı olabilir mi acaba?Çocuk tek başına sakat dahi olsa yüreğiyle oynuyor. gereksiz top sürmesi dün orta sahanın bomboş olmasından kaynaklandı(en kıymetlimiz Torreira bile dahil,tekme tokat ortasahayı imha ettiler.Sadece bizim defansta oynandı maç.Torreira ilk defa bu kadar sert çomarlığa maruz kaldı.Avrupa maçları dahil.

Lütfen topla çıkma sevdandan vazgeç. Görevin gereksiz yerlerde çalım atıp alanını boşaltarak takımı riske atmak değil. Zaten Türkiye 'nin en iyi stoperisin yapma bunu.

Abdülkerim Bardakcı’dan Atatürk paylaşımı!

Resim

Son zamanlarda zıçmaya başlaması bi benim gözümden kaçmıyodur herhalde

Katolik oldugunu soyluyorlar Instada , kolunda hep bir ozel bileklik ile gezer diye, simdi su resimde farkina vardim ne demek istediklerini ama bu katolik bir sembol mu emin degilim gerci onemsemiyorum da herkes kendi bilir sonucta. Konya'dan katolik ciktigini da ilk defa duydum :)

1704542231984.webp

Katolik oldugunu soyluyorlar Instada , kolunda hep bir ozel bileklik ile gezer diye, simdi su resimde farkina vardim ne demek istediklerini ama bu katolik bir sembol mu emin degilim gerci onemsemiyorum da herkes kendi bilir sonucta. Konya'dan katolik ciktigini da ilk defa duydum :)

Ekli dosyayı görüntüle 229917
Konya ve karaman da katolik değil de hristiyan türk çok vardı mübadele ile adamları türk olmasına rağmen hristayan diye yunanistana gönderdik. Ama Abdülkerimin dinini bilmiyorum ilgilenmiyorum da demek istediğim hristiyanlara uzak bir yer değil konya 1950 öncesinde

Ekli dosyayı görüntüle 229917
Bende cuma namazina giden katoligi ilk defa duydum

Bileklikle ilgili illa bir anlam mı taşımal belki çok sevdiği birinin hediyesiydi, belki öldü gitti bu da onu yaşatıyor.
Bende de biri kertenkele diğeri kelepçe olan bileklik var.

Geri
Üst Alt