#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Uzun paslarda baya kötü başladı ama sonra 2 gol atarak maça damga vurdu, Son yıllarda yapılmış en iyi yerli transfer olabilir cidden muhteşem bir katkı sağlıyor takıma.

Abdulkerim Bardakcı'nın menajeri Uğur Avadan'ın paylaşımı

1704657947325.png

Gecen sezon ligde 30 macta 3 golü vardi, bu sezon ise ayni gol sayisina daha 16. macta ulasti.

Gecen sezon epey sanssiz oldugu anlar da vardi, yoksa daha yüksek olurdu gol sayisi.

Abdülkerim Bardakcı. İki senedir Van Dijk benzetmesi yapıyordum Sol Ayak kalitesi ve Savunma özellikleriyle ama saçlar da o havaya girdi ve öyle bir hal aldı ki muhteşem 2 golle gecenin ismi oldu. Yine söylüyorum Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi yerli stoperi. Kesiciliği, Hava hakimiyeti, Tekniği. Cidden bizim için son iki senenin en değerli isimlerinin başında geliyor. Harikasın
FB_IMG_1704650937468.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sene sonu +10 Milyon Euro bonservisle Arabistan yapacak. Herif bence Çağlar ve Merih'in prime halinden daha iyi.

Geç geldi ama ne gol geldi be
Helal olsun sana

5-6 sene stoper aramıza gerek yok rahatlıkla götürür sol stoper zaten zor bulunuyor birde stoperin en iyi yaşları 30'lu yaşlarıdır 3-5 kuruşa satmam minimum 30 m euro getiren olmazsa pazarlığa bile oturmam.

Valla çok seviyoruz golleri de çok mutlu etti saçları da beğendim ama savunma performansını biraz toparlaması lazım ya. Geçen sezon çok temiz müdafaacıydı

Trt Spor'da Şifo Mehmet Abdülkerim'i Konyaspor'dan beridir beğenirmiş futbolunu keşke Beşiktaş alsaydı bu kadar gereksiz oyuncuya harcanılan para varken Milli Takım'da oynayabilecek 1 stoperi almamak net 1 hatadır diyo. Okan hoca ve ekibini de bu oyuncu transferlerinden dolayı da tebrik etti..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt