#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bir oyuncuya bu kadar yük bindirilmez ya, arkada her topu kes, duran toplarda hep golü atmak için ileri git, maç sıkışınca forvete geç, Sivas maçında Tete'nın olması gereken yerde sağ kanatta sol ayağıyla orta yapmaya çalış vs.... Takım, takımlıktan çıktığından beri daha çok zorlamaya başladı kendini. Hata yapması kadar doğal bir şey olamaz.

Stoperin orta sahaya geçip çalım atması beni sinirlendiriyor olm önünde en kötü 11 oyuncu var ve yerleşmiş senin tehlikeye davet çıkarmaman gerekiyor.
Yaptığı hata nedeniyle kendini gereksiz yoruyor.
Farklılaşma istiyorsan ters tarafa derin uzun top çalış. 1-2-10 derken elbet çözersin.
Bizim stoperlerin en büyük yanılgısı bu. Adamlar os’de arkasında oyuncu yokken çalım atar defans önünde yanında rakip yokken topu savuşturmak için rastgele gönderir. Bu böyleyken diğeri de gidip kafayla aynını yapıyor.
Ben oyuncuya suç bulmuyorum burada bu farklılığı yapacak olan teknik ekip. Futbol dediğin saniyelik vücut çalımı ile rakibini ekarte ettiğin oyun. Doğru zamanlama sürekli var. Çalışarak elde edersin.
Stoperlerin topu tutup hızlıca ters kanata pas atmasını çalışmak gerekiyor. Ancak böyle rakibi eksik yakalarsın ve yorarsın.
Yoksa 10 kişi kapanmaya devam ederler.

Kankam çok dandun oynuyorsun saçma top kayıpları oldu son 4 maçtır biraz daha ciddi oynaman lazım. İlk vazifen gol atman değil yedirmemen

Umraniye macinda iyi isler yapamadi maalesef ustune bu gerileyen pas isabeti takimi zor durumda birakti yer yer.. Umarim normaline donersin, suan cok net geriye gidis var hem defansif hem de pas/oyun acisindan

Sakatlıktan döndükten sonra resmen facia oynuyor.

Nelsson-sanchez deneme vakti geldi bence savunmada

Ne oldu olm sana yaaa

Hemen kalk ayağa çok lazımsın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapma üstad, umarım hafiftir durumun. Takım yavaş yavaş tam kadro oluyor der iken, şanssızlık.

Diger takimlarda 2 hafta, bizde minimum 1 ay yok. Yani o aksam yazmadim ama kupa macinda neden oynadi

Tibet Töre: “Abdülkerim Bardakcı, ikinci yarının başında ayağında sargıyla yedek kulübesine geldi. Desteksiz yürüyebiliyor.”

Abdülkerim Bardakcı yedek kulübesinde sarı kart görerek, İstanbulspor maçında cezalı duruma düştü.

Bilerek sari yemis.

Geri
Üst Alt