#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Oyunculuğu kadar inanılmaz bir zekası var sarı görerek akıllılık yaptı.

Diyorlar ki gördüğü sarı kart etik mi? Hem de önde gideni..
Etik olmayan hakeme küfreden adamın sırf süper kupada oynayabilsin diye 3 maç ceza verilmesi hatta sonra da affedilerek 2 maça düşürülmesidir

Bence geçen sezonki oyununa epey uzak, bir süre dinlenmesi iyi olacaktır

Ayrıca Davinson Nelsson tandemi de çok iyi şeyler vaat ediyor

Kaç hafta yoktur? @forumdaki doktorlar

Bence geçen sezonki oyununa epey uzak, bir süre dinlenmesi iyi olacaktır

Ayrıca Davinson Nelsson tandemi de çok iyi şeyler vaat ediyor
Nasıl uzak ya emin misin efsane 6 maç ŞL de ligde en az gol yiyen takımız hücum katkısı verdi o kadar?

Ne demek istiyorsun şimdi kendini geliştirmedi geçen seneden iyi değil satalım mı? sakat formu düştü gitse iyi olur bir işe yaramıyor mu diyorsun?

Tam sakatlanmış 2 hafta yok öncesinde neden böyle bir şey yazdın anlamadım?

Nasıl uzak ya emin misin efsane 6 maç ŞL de ligde en az gol yiyen takımız hücum katkısı verdi o kadar?

Ne demek istiyorsun şimdi kendini geliştirmedi geçen seneden iyi değil satalım mı? sakat formu düştü gitse iyi olur bir işe yaramıyor mu diyorsun?

+ olarak gol katkıları... Bu sene çok iyi bence Abdul

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasta mısın

Ben öyle bir şey mi demişim

Topu oyuna sokuş olarak da defansif konsantrasyon olarak da geçen sezonun ikinci yarısında yakaladığı forma uzak

Çok maç oynuyor bir iki hafta dinlense kendisine iyi gelebilir dedim

Daha kulüp sakatlığın ne olduğunu da duyurmamıştı

Senin gibiler geçen sezon başı bu adama sövüp sallarken burada savunan 2-3 kişiden biriydik

Geri
Üst Alt