#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Elde gercek bek oyunculari yokken, neden 3lu savunma denemiyoruz anlamiyorum. Sanchez bizim oyunumuz icin en kritik stoper. Iki stoperli duzende once Sanchez sonra Apo-Nelsson'dan biri olmali. Apo-Nelsson secenegi Sanchez sakat degilse en kotu secenek.

Elde gercek bek oyunculari yokken, neden 3lu savunma denemiyoruz anlamiyorum. Sanchez bizim oyunumuz icin en kritik stoper. Iki stoperli duzende once Sanchez sonra Apo-Nelsson'dan biri olmali. Apo-Nelsson secenegi Sanchez sakat degilse en kotu secenek.
Apokerim, Nelsson ve Sanchez üçlü oynamaya uygun oyuncular ancak üçlü de öyle birkaç maç oynayayım diyeceğin bir şey değil. Takım ezberi lazım. En önemlisi uyum. Kısa sürede oluşmaz bunlar. Çok zorda kalmadıkça denemez bence hoca.

Abdülkerim " oyun gücü" açısından çok önemli bir oyuncu , sanchezi de nelssonu da keser.

1707253466212.webp

Gerçekten çok önemli Abdülkerim, oyuna girdikten sonra geriden topu kullanma konusunda çok rahatlattı elimizi. Bir ara Davison solda istediğini yapamıyor Berkan oyun kuramıyor sol tarafa top geldiğinde sıkışıp kalıyordu oyun orda

Sadece oyun kurması değil havadan gelen toplarda rakibi asla rahat döndürmüyor. Bu özelliğini yokken daha çok anladım.

Geri
Üst Alt