#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Her türlü 1 stoper daha lazım olacak yedek için hatta Nelsson'un gitme ihtimalinin yüksek olduğu da düşünüldüğünde 2 stoper almamız lazım olabilir.
Orası kesin hatta davinson sanchez bile gidebilir yazın. Stoper rotasyonu bozulacak gibi. Oraya takviyeler yapılacaktır.

Versinler 15 milyonu ne yapalım kalması iyi yerli oyuncu olayı için ama yapacak bir şey yok. Ahmetcan Kaplan düşünülebilir yada Emin'i koyabiliriz bir ihtimalde sol ayaklı yabancı alıp yerine yedek Rize'deki sol ayaklı stoperi alabiliriz.
Kötürüm olmadıysa bedava Marcao da düşünülebilir.

Yok aman uzak dursun gitmek için elinden geleni yapan adamı açıkçası istemem golcü stoperlerden devam etmemiz lazım.

Marcao'nun lig maçında hiç golü yok diye hatırlıyorum bir tek Barcelona'ya atmış olması lazım.
Kendine iyi bakmayan gitmek için antrenmana çıkmayan adama gerek yok.

Stoper transferi gerekirse Kopenhag' dan Vavro' yu istediğimi daha önce belirtmiştim. Bizimkileri fena yıldırmıştı herif.

Çevikliğini kaybetmiş bu kadar ofsayt taktiği için geride kalması bunun göstergesi, allahtan muslera zamanında toplara çıkıyordu zaafları kapatıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aşırı malca bir müdahale yaptı neyse ki Efecan alamadı penaltıyı. Olacak iş değil.

Zıçışta. Efecan düzgün atlamayı becerse penaltı vermişti. Çevirmemiz de zor görünüyordu

Kerim'e birşeyler olmuş son düzlükte olmadı bu.

Maalesef iyi dönemedi sakatlıktan.

Sanchez net daha iyi durumda gibi sanki.

Stoperlerin boy ve kilo oranları yüksek olduğu için sakatlık dönüşlerinde form yakalamaları için net olarak zaman istiyor.

Sanchez'de sakatlık dönüşü kötü dönmüştü ama maç oynadıkça toparlar çok takılmıyorum bizim takıma net olarak maç temposu lazım.

Geri
Üst Alt