#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Davinson sen neden sakatsın abi.
Apo iyiydi onun için demiyorum da
Şimdi Davinson'a güvenip bütün sene ona emanet edemiyorsun mevkiyi
Neden sakatsın abi sürekli. Ne güzel 10 numara stopersin, ligde açık ara fark yaratıyorsun ama sakatsın
Sakat sakat Kopenhag maçında oynattığımız için..

1713721072141.webp

Attığı golden bağımsız olarak söylüyorum sakatlık dönüşü kesinlikle iyi değil. Umarım Okan hoca davinsonu bir an önce sahaya atar

dün akşam attığı golden sonra kerem'in Harry Potter sevincini yapmaya çalışırken, Red Dead Redemption'da ata kement atan kovboy sevinci yapmıştır...

7 gol atmış
ayatollah.gif

şımanskinin köyferans elemelerini saymaz isek 9 golü var toplamda 12 golü varmış

Balotelliyi karısı eğledi. Bir ara balotelli apoya parmak sallıyordu.

Balotelli camisiyla iyi bogustu. Aslanim benim.

Harikaydı bugün. Ne iyi etmişiz de almışız bu adamı ya.

bence hala form tutamadı ve hantallıgını tam atamadı evet iyidi ama 2-3 tane cok bariz gollük hatası vardı

hantallıgını bir an önce atması lazım

Bu macta Balotelli ile yasadiklarini fener macinda zeko ile iki misli yasayacaktir. Dolayisiyla onde basicam diye arkayi boslamamak lazim. Cunku ne Torr ne de KDB o boslugu kapatmiyorlar. Kohn de osayi serrosunun arkasinda kalcak sekilde yakalanmamali.

Bu macta Balotelli ile yasadiklarini fener macinda zeko ile iki misli yasayacaktir. Dolayisiyla onde basicam diye arkayi boslamamak lazim. Cunku ne Torr ne de KDB o boslugu kapatmiyorlar. Kohn de osayi serrosunun arkasinda kalcak sekilde yakalanmamali.
Dzeko cokca pislik yapmaya çalışacaktır

Bugün Balotelli ile iyi boğuştu hepsini de aldı

Sivas maçında Nelsson-Sanchez tandemi ile çıkmak zorundayız. Manaj tehlikeli ve birde hızlı bir adam.

Geri
Üst Alt