Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.232
- 21.140
- 1.848
Sakatlık dönüşünden sonra formu düşüş halinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaklasik 5 ay once demistim, simdi de diyorum ki Abdulkerimden alabilecegimiz kadar verim aldik dibini siyirdik prime'ni yasadik , az bucuk para ediyorken satmak gerekiyor. Bundan sonra dusus yasiyacaktir yasi ve fitligi geregiSakatlıktan sonra kötü dönecek gibi 1 his var içimde
Ulan Mehmet bile laf ediyo bana niye cikisiyonsami seni rende ile döverim.
onu dövdümUlan Mehmet bile laf ediyo bana niye cikisiyon
Sami seni döverimUlan Mehmet bile laf ediyo bana niye cikisiyon
Fit olur da adamına yapışırsa kilitliyor. Ama hantallaşıp savunduğu oyuncu ile arasına mesafe girerse kolay çalım yiyor. Abdül daha fit olmak zorunda, daha çevik ve çabuk hareket etmeli. Koşucu olmasına gerek yok ama çevikliğini tekrar kazanmalı. Bunun için de önce Konyaspor’dan geldiği günkü kilosuna düşmeli. Galatasaray’a geldikten sonra senin daha fit olman gerekir. Daha yüksek seviyede top oynayacaksın. Bizimkiler aksine şişmanlıyor. Bu konuda kulüp disiplinini zayıf buluyorum.Yediği çalımların sakatlıkla alakası yok bence. Savunmayı tek hamle odaklı yaparsan o çalımları yersin. Geçen sene Ümraniye maçında Geraldo'yu Dembele gibi göstermişti örneğin. Nelsson da açık alanda zayıftır ama böyle tek dalmaz. Tek dalarsa da %90 başarılı hamle yapar.