#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Yerli oyuncuların satışından yana değilim dedim dedim de gerçekten Abdülkerim e teklif varsa gitsin artık. Hem pas becerisi tamamen sıfıra indi hem savunmada hiç güven vermiyor her pozisyona atlıyor çalımı yiyor top geliyor sektiriyor vuramıyor rakibin karşısında durması gerektiği anda sürekli yere düşüyor filan gerçekten inanılmaz kötüye gitti Abdülkerim geçen sene sakatlığından sonra

Şu an forumdan bir renkdasim bile bu adama çalım atar çok geriye gitti maalesef...

Efsane katkı verdi teşekkür edip yollar ayrılmalı. Her anlamda geriye gitmiş eskisi gibi oyunda kuramıyor. Gereksiz kuvvetlenmiş attığı toplar 100 metre ileri gidiyor.

apo her zaman berbat savunmacıydı orta saha hepten berbat olunca fazladan göze battı. açık alanda yakalanınca ümraniyeli geraldo''yla karşılaştığında neler yaşadığını da biliyoruz adamın 2 sene önce. ha kendisini farklı kılan ayakları biraz geriye gitmiş olabilir orda da hesabını daha iyisini ve 10 yaş küçüğünü westerlo'ya 2 kuruşa gitmesine göz yuman hocana soracaksın o zaman.

Ne kafa vurabiliyor,
ne beli donuyor,
ne de ayagi eskisi gibi...

1723235401219.webp

Kariyerinin en kotu macini oynamis olabilir.Adamin en buyuk ozelligi hava topu olmasina ragmen her pozisyonda vucudunu koyan aldi goturdu topu.Beli donene kadar herifler kaleye gitti.Baris Alper ve Demirbay’la birlikte cildirttilar bugun. Kas mi yapiyo napiyo bilmiyorum da bu sekilde devam etmesi mumkun degil.Delik desik ederler akilli takimlar bu herif varken.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbolculara kas, yağ, kütle ölçümü vs yapılmıyor mu yav? Plansız programsız UFC maçına çıkacak gibi kas yaparken teknik ekipten 1 kişi bile uyarı yapmıyor mu? Bir günde mi bu hale geldi sanki? Sakatlandığından beri mevcut tek istikrarı kas yapıp kendisini daha da ağırlaştırmak. Aklım almıyor gerçekten. Ne kendisi ne teknik ekip durumun farkında değil sanırım.
Ben ki çinko karbon taraftarım altı üstü, fitnıstan bile anlamam ama ortada basit bir gerçek var.

Formsuz olabilir ama saha içi sahiplenme konusunda baş tacımız, hakeme hayırdır bilader sen ne yapıyorsun diyebilen bir kendisi var bir de torreira abdulkerim kızılacak adam değil toparlar kredisi var onun

Geri
Üst Alt