#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Truck GIF by São Cristóvão Caminões

Cuesta'ya dua etsin. Sayesinde hic konusulmuyo. Aslinda takimin en rezil oyuncusu.

Şu saçma sapan uzun top dikme işini bırakmalı artık!

1.5 senedir Galatasaray’ın saha içindeki en büyük sorunu bu adam.

Bunu görecek ne idareci ne de bir teknik heyet var takımda..yazık

3 milyona kontrat imzalayacakmış h.o

1.5 senedir Galatasaray’ın saha içindeki en büyük sorunu bu adam.

Bunu görecek ne idareci ne de bir teknik heyet var takımda..yazık
nacizane gozlemim de gecen sezonun 2.yarisindan bugune,
o gunden beri mac basliklarinda kendimce deginiyordum. skorlara bakmaksizin.
kendi performansi disinda solundakinin de oyununu dusuruyor. malesef.

saygi ve selamlar .

Topu ayağına aldığında en makul olmayan şeyi tercih etmesi inanılmaz.

Kusursuz oynasan sağa sola el kol yapsan anlayacağız.
Seneye bu tempoyu hiç kaldıramayacak hale geleceğini düşünüyorum.

Bence de zamlı sözleşme vermek gerekmiyor, 1 yılı geçkindir formsuz zira. Lakin uzun süredir ilk defa beğendiğimi söyleyebileceğim Apo' nun konsantrasyon ve performansının takdir edilmemesini yadırgadım doğrusu. Yine hantal, yine tek hamleli ama o tek hamleyi yüksek yüzdeyle doğru şekilde yapabilmesini sezgi yeteneğine bağlıyorum. Şu haliyle bile kadroda alternatifi olmayan birkaç oyuncudan biridir. Yasin Özcan' ın transfer edilmesini bu yüzden istemiştim.

Zamanında Abdülkerim dediğim gibi; Oğuz dedim, Yasin dedim, hatta rotasyon için Gökhan Gül dedim. Hepsine burun kıvırdı çoğunluk. Gelinen noktada, onların yerine yabancı kontenjanı harcanarak epey yüklü maliyetle transfer edilen yabancılardan da bir halt olmadı maalesef. Demek ki neymiş? Gündeme gelen yerli oyuncuları ezbere boklamak, halt etmekmiş!..

arkası hazine hazine , her rakip uzun vuruyor aynı yere ama saygı değer hocamız hala bir çözüm bulamadı dur şuraya çizeyim de belki gözleri görmüyodur belki bundan anlarlar allah sizi bildiği gibi yapsın koskoca şampiyon takımın rezilliğine bak

ey9llf3.png

Sezon başından beri sol stoper ile sol bek arasına atılan derin topları izliyoruz. Devre arasında cuesta değil takıma sağ stoper almaliydin hoca.

Kötü

Kaan bundan bir tık kötü

Cuesta ondan iki tık kötü

Metehan oynamamalı

Durum bu

Bugünkü kadar oynasa her maç yeterli

Ayagi cok duzgun, belli ki ileride cikip rakibe basmasi da soylenmis, o yuzden yerini kaybediyor ara sira. Formsuz oldugu donemler oldu ama su donemde gercekten cok iyi performans gosteriyor. Macin da yildizi olmus bu istatistikleriyle zaten.

Geri
Üst Alt