Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Hem ofsaytı bozdu hem de o pozisyonu yaratan duran topta boş yere faul yaptı.İkinci golde ofsayti bozanlardan biri bu dglmiydi yaw yanlis mi gordum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem ofsaytı bozdu hem de o pozisyonu yaratan duran topta boş yere faul yaptı.İkinci golde ofsayti bozanlardan biri bu dglmiydi yaw yanlis mi gordum ben
oyundan alınınca da ne alaka mı dedi cidden ben orayı görmedim.Hem ofsaytı bozdu hem de o pozisyonu yaratan duran topta boş yere faul yaptı.
Iki kişi bozmuyor mu? Golü atan 2 kişinin de gerisindeydi. Sanchez olmalıİkinci golde ofsayti bozanlardan biri bu dglmiydi yaw yanlis mi gordum ben
sevgili melih ,oyundan alınınca da ne alaka mı dedi cidden ben orayı görmedim.
Yaw adam düğüne de mi gitmesin? İstanbul’dan kalkıp Viranşehir’e kadar gittiğine göre demekki gerçekten katılması gerekiyor. 2 hafta da boşluk var bu arada.Binlerce kişinin arasına girmiş. Merhaba influenza domuz gribi. O kalabalıktan grip olmadan çıkması imkansız hele de doğuda güneydoğuda pick yapıyor şu an bu hastalık. Ulan kritik eşiğe girdik biraz daha dikkatli olun lan. 4 sene sonra zaten bırakacan futbolu ne halt yiyorsanız yeyin ondan sonra.
grip olabilir diye eve mi kapansın adam düğün falan olunca gitmeyecek mi hiçBinlerce kişinin arasına girmiş. Merhaba influenza domuz gribi. O kalabalıktan grip olmadan çıkması imkansız hele de doğuda güneydoğuda pick yapıyor şu an bu hastalık. Ulan kritik eşiğe girdik biraz daha dikkatli olun lan. 4 sene sonra zaten bırakacan futbolu ne halt yiyorsanız yeyin ondan sonra.
11 nisanda ölüm kalım maçımız varYaw adam düğüne de mi gitmesin? İstanbul’dan kalkıp Viranşehir’e kadar gittiğine göre demekki gerçekten katılması gerekiyor. 2 hafta da boşluk var bu arada.
4 sene sonra noluyorki renktas. Kıyamet mi kopacakBinlerce kişinin arasına girmiş. Merhaba influenza domuz gribi. O kalabalıktan grip olmadan çıkması imkansız hele de doğuda güneydoğuda pick yapıyor şu an bu hastalık. Ulan kritik eşiğe girdik biraz daha dikkatli olun lan. 4 sene sonra zaten bırakacan futbolu ne halt yiyorsanız yeyin ondan sonra.
4-5 sene sonra futbolu bırakır zaten4 sene sonra noluyorki renktas. Kıyamet mi kopacak
Yerli olduğu için küçümseniyor. Bu performansını 1 yıl daha sürdürürse Bülent Korkmaz'dan sonra tarihimizin en iyi yerli stoperi olacak.