Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dürüst cevap rica ederim abdullah grassAferim apo yapılması gerekeni yapmıştır. Tepkisini korkmadan ortaya koyanlara helal olsun.
Tabi ki isterdim neden istemeyeyim.dürüst cevap rica ederim abdullah grass
Tcnin şeriatla yönetilmesini ister miydin
dürüst cevap için teşekkürler reisTabi ki isterdim neden istemeyeyim.
Şeriat ile yönetilen ülkelere gidebilirsin. Zira Türkiye Cumhuriyeti laiktir ve öyle kalacak.Tabi ki isterdim neden istemeyeyim.
Niye gideyim babanın ülkesi mi. Komünizm isteyenlere komünizm ile yönetilen ülkeler git diyor musun? İşte bu kafa ile ülkede birlik olmaz. Sonra millet ayrıştı diye sabah akşam kafa ütülüyorsunuz. Düşünce özgürlüğü diyorsun sonra kendi fikrinden olmayanı öz vatanından kovmaya çalışıyorsun. Sizin gibiler hangi fikirden olursa olsun bu ülkenin kanserli hücrelerisiniz. Bu ülke sizden kurtulduğu gün istikamete kavuşacaktır. Ayrıca Şeriat ile ilgili gram fikrin olmadığına adım gibi eminim.Şeriat ile yönetilen ülkelere gidebilirsin. Zira Türkiye Cumhuriyeti laiktir ve öyle kalacak.
Niye gideyim babanın ülkesi mi. Komünizm isteyenlere komünizm ile yönetilen ülkeler git diyor musun? İşte bu kafa ile ülkede birlik olmaz. Sonra millet ayrıştı diye sabah akşam kafa ütülüyorsunuz. Düşünce özgürlüğü diyorsun sonra kendi fikrinden olmayanı öz vatanından kovmaya çalışıyorsun. Sizin gibiler hangi fikirden olursa olsun bu ülkenin kanserli hücrelerisiniz. Bu ülke sizden kurtulduğu gün istikamete kavuşacaktır. Ayrıca Şeriat ile ilgili gram fikrin olmadığına adım gibi eminim.
Bir şeyin fikirde olması ayrı fiiliyatta olması ayrı. Siz değil fiilayata fikirlere bile tahammülünüz yok. Mesela Cumhuriyeti savunan biri fikri özgürlüğe önem vermiş mi oluyor? Ülkede her fikri ve ideolojiyi savunan insan var. Hepsine aynı şekilde mi cevap veriyorsunuz yoksa sadece derdiniz İslami fikirler mi. Cumhuriyet isteyen şeriat isteyenlerin söz hakkını ortadan kaldırmış olmuyor mu?iyi de sen şeriatla yönetilmek istediğini söylüyorsun
yani onun düşünce ve ifade özgürlüğünü ortadan kaldırmak istiyorsun
sonra da adama kanserli hücre diyorsun, devamında da bireyin sosyal özgürlüklerini savunan birinden kurtulursa ülke istikamete kavuşacaktır diyorsun
ne istikametiymiş bu, diye sorsak ne cevap vereceksin merak eder haldeyim yani
Bir şeyin fikirde olması ayrı fiiliyatta olması ayrı. Siz değil fiilayata fikirlere bile tahammülünüz yok. Mesela Cumhuriyeti savunan biri fikri özgürlüğe önem vermiş mi oluyor? Ülkede her fikri ve ideolojiyi savunan insan var. Hepsine aynı şekilde mi cevap veriyorsunuz yoksa sadece derdiniz İslami fikirler mi. Cumhuriyet isteyen şeriat isteyenlerin söz hakkını ortadan kaldırmış olmuyor mu?