#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Yine defansta yerinde yok, sürekli ileride herif, desen ki hızlı o da yok. Davinson bunun açıklarını kapatmak için oradan oraya koşmak zorunda kalıyor ve biz Bardakçı'yı eleştirince bir tane futbol cahili ne idüğü belirsiz velet gelip bize had bildirmeye çalışıp laf söylüyor. Gel mağarandan çık şimdi de savun bunu ulan futbol cahili

Ne kadar kötü bir oyuncu olduğunu şuradan örnekleyim size bu bjk'deki jurasek ve gökhan normalde dışarıda gezen herhangi yaşlı bir adamla aynı kondisyona ve hıza sahipler onlar aponun yanında genç ronaldo gibi duruyorlar apo işte öyle bir oyuncu.

attıgı uzun toplar yuzunden bızım topcular sakatlanıyor

bari düzgün at auta cıkmasın

3 tane auta top attı

mtde adamın agzının icine atıyon

İleri çıktığından işe yaradığı zamanlar oluyor. Yalnız bu arkasında bıraktığı defolar ligde pek sırıtmıyor. Görenler yine görüyordu tabi. Bunu yapıyorsan kontrollü olmak zorundasın. Hurra hadi ben gidiyorum ile olmuyor.

2 golde de hatası var.
Zaten uzun pasları irrite edici
2 gol nerden çıktı. 2 pozisyonda

Son düzenleme:
Sanchezin kirmizi yemesine yol acti, rafa orda rahat rahat kosarkene kendisi nerdeydi? Okan Buruk Abdüllü cok süratli saniyorki rakip sahada oynatiyor, her zaman diyorum kapanan takimlar icin cok saglam bir stoper ama bizim gibi inanilmaz acik alan birakan bir takim icin el bombasi.

Yerini çok kaybediyor zararını bugün sanchez kırmızı kart yiyerek gördü.

#berbehadın ötesinde bir oyuncu ama kendisi sonsuza dek stoperimiz olacağı için artık böyle kabullendik

onun için boşa eleştirmeyelim

bardakcı'nın sonsuza kadar stoperimiz olacağı durumda neler yapabiliriz bunu tartışalım

Bu pozisyonun başını hatırlamıyordum. Apo sen nerdesin yav sürekli yapıyorsun şu saçmalığı

Sol beke koyalım gönlünce çıksın dolassin

Hocanin diger evladi. Sirf apo uzulmesin diye sol stoper aldirmadi takima

Bunun saçma sapan ileri çıkıp savunmayı boşaltmasından da, saçma sapan uzun toplarından da bıktım. Oynatmayalım diyeceğim de alternatifi yok, Davinson oynadığında olanları gördük. Devre arasına kadar idare edelim, arada iyi bir sol stoper alalım. Tabii sevgili hocamız ikna olursa sol stoper eksiğimize.

Bu adam ileri çıkma işini her maç yapıyor ki sadece bu maçlık bir durum değil. Hatta her maç birden fazla kez yapıyor. Demek ki hocasının oyun planında bu var.

Yediğimiz golde daha önce Adama yonelse gol filan olmazdi

Barış ve Sanchez'e yıkmıştım maçı da Apokerim de ağır zıçmış yav. Hocanın oyunculara olabildiğince özgürlük tanıması bunlara yol açıyor olabilir bir yandan da.

Apoya hiç sövmeyin hocanız yerleşim hatası yoktu. Yediğimiz gol tamamen Davinson’un bir anlık dalgınlığından oldu dedi.

Sanchez buna git ileride dolaş ben arkaya tek başıma bakarım dermiş . Yoksa Abdülkerim aslında pozisyonunu kaybetmez, vallah.

Geri
Üst Alt