#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bu pozisyonun başını hatırlamıyordum. Apo sen nerdesin yav sürekli yapıyorsun şu saçmalığı

Bu kadar top sürüp yerini boşaltmış bir stoper ne düşünüp ensesinde rakip defans olan olan kişiye pas tercihinde bulunur mesela.

Barış ilk yarı berbat maç çıkardı ama kirmizi kartta en az suçlu olan kişi. Yapılan yorumlarda ise tek başına yaktı gibi laflar ediliyor.

2 stoperin hediyesidir bu kırmızı. İlkay çok acele ettik derken bunlardan bahsediyordu.

Barışta ne kadar hata yaparsam bir şey olmaz özgüveni varken bunda yedek kalmanın etkisi midir nedir ben alanı bırakacağım suçlu olacağım bilinci var cidden.

Davinson kendisinden kat ve kat daha kötü durumda. O yüzden bir şey demeyi çok hakkaniyetli bulmuyorum şu an. Abdülkerim'in defolarını sağır sultan bile biliyor. Gömülü stoper olarak iyi stoper ama topun bizde olması gereken maçlarda saçma işlere girebiliyor. Yine de dediğim gibi, her iki durumda da Davinson çok daha kötü durumda.

Özellikle haftada 2 maçlarda ligde Jakobs stoper oynayabilir, olmadı Lemina oynayabilir

Bu kadar top sürüp yerini boşaltmış bir stoper ne düşünüp ensesinde rakip defans olan olan kişiye pas tercihinde bulunur mesela.

Barış ilk yarı berbat maç çıkardı ama kirmizi kartta en az suçlu olan kişi. Yapılan yorumlarda ise tek başına yaktı gibi laflar ediliyor.

2 stoperin hediyesidir bu kırmızı. İlkay çok acele ettik derken bunlardan bahsediyordu.
Bence burada Singo’nun oyundan çıktığını unuttular. Apo veya Davinson öne çıkınca Singo onları yedekliyordu. Singodan 5-6 dk sonraydı sanırım pozisyon. Normalde Lemina yedeklemesi gerekirken Torreira yedeklemeye çalışıyor Apo’yu. Sonra Torreira’nın kendi pozisyonunun gereğini yapmaya çalışıyor. Arkayı unutuyorlar. Geri Lemina, Torreira’yı göndermek yerine kendisi dönse geri bu pozisyon yaşanmazdı muhtemelen

Topçu değil takım onu topçu gösteriyor
Amatör topçusu bile değil

a867yz.jpg

Liverpool maçı gibi topu rakibe verip de defansta bekleyerek oynamadığımız hiçbir maçta güven vermiyor. Ağırlığı nedeniyle öne çıkıp top kaybettiğimiz her pozisyonda rakibini kaçırıyor. Sol ayaklı bir stoper transferi de yapılmadığı için, ben olsam devre arasına kadar bunun yerine Lemina yı oynatırdım. Geriden oyun kurma açısından da sorun yaşamazdık
Orta sahada da Sara yı tekrar kazanma şansımız olabilir veya İlkay geriye gelip oynar. Bence İlkay 10 numaradan ziyade, arkadan oyunu kurmada daha çok iş yapıyor bizde. Aynı şekilde fiziksel yetersizliğinden ötürü, Yunus da kanat yerine 10 numara bölgesinde daha çok katkı verdi

Ileri çıkıyorsun da top kaybı yapma bari zaten geriye koşamıyorsun.

Şu mancınık atma sevdandan vazgeç bir bka yaramıyor sürekli top kaybı üstüne singoyuda sakatladı

Çok ağır. Ocak'ta yerine bir adam almak lazım artık.

Yenilen golde yine ağır kalmış, devre arası üçüncü bir stoper gerekiyor

Geri
Üst Alt