#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Hızıda iyi olaydı dünya çapında iyi stoper olurdu apokerim sentarcı reis

Genel olarak Performansı falan takdir edilecek cinsten.Nereden nereye geldi adam.Ne paralara ne stoperler gördük yerli yabancı olarak.Adam seviyeyi yakaladı.Hiç düşmedi.Buraların topçusu değil dedirtmedi.

Fakat yaş gidiyor yavaştan alternatif olarak devam etse hedefler doğrultusunda seneye oraya daha iyi bir oyuncu almak lazım.

Sert bir oyuncu saygı duyulam bir oyuncu ama kaptanlık konusunda zayıf buluyorum.Sahada hak arama noktasında tutum ve duruşunu beğenmiyorum.Biraz daha aktif biraz daha tepki göstermeli.

Yine sol stoper deniliyor ama bence 30 milyon vereceğimiz adam ya sakat çıkar ya da çöp çıkar.
En iyisi genç sol stoper alıp Abdülkerim'i ayda 2 maç dinlendirsin. Diri olduğunda gayet iyi.

Ayağından bir tık fazla açtı olabilecek şeyler. Barış’a attığı pası da atabilecek stoper sayısı dünyada sayılı.

Uzun süredir golü yok çok kırgınım. Hiç değilse asist yapmalı bu maç.

Gelecek sezon sol stoper almayıp bu arkadaş ile devam etme yanlışına girmeyiz umarım. Sergio ramos gibi efsaneye bile realde miladı dolunca kapı gösterildi. Bu arkadaşında bizde miladi dolmuştur.

fiziği dışında Acerbi gibi herif ama fizik çok mühim işte maalesef

kafa golü atmıyor bayadır

kendisinden gol bekliyoruz

Adamın her defansif hamlesi rakibe geri dönüyor. Bu seviyelerde hayallerimiz varsa bu tarz oyuncular o hayali yok eder.

Geri
Üst Alt