#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Frankfurt maçı , Monaco maçı, City maçı adamın içinden geçtiler..Eren gibi lig için yeterli ama CL için asla..

Frankfurt maçı , Monaco maçı, City maçı adamın içinden geçtiler..Eren gibi lig için yeterli ama CL için asla..
Frankfurt maçında oynamadı bile makattan sallamak kolay tabi

Bu maça kadar 7 maçta 9 gol yemişsin 5i abdülkerimin olmadığı maçta

Git sinirini başka bi yerliden çıkar

Forum ahalisinin iyi stoper oldugunu dusundugu ama aslinda takimin acik ara en zayif karni olan bu futbol fakirinin stoper filan olmadigini 11 dakikada gosterdi Haaland. 150 milyon bonservis harcayip takima sol stoper almayanlarin eseri.

Bülent Korkmaz gibi bu seviyenin oyuncusu değil

Haaland ile bire bir bırakan zihniyete kızmak lazım. Orada kim tutabilir o adamı

Haaland'ı tutamadığı için mi kızıyoruz? Abdülkerim'e? Tutmasını mı bekliyorduk ki? Haaland'ı? Abdülkerim'in?

Ya bahane üretip durmayın

Ulan şimdi de bahane haaland ya kim tutabilir oldu. Tutan tutar kardeşim

Ayrıca bu herif pek çok maçta aynı adam kaçırmayı yapıyor yani “ama haaland o” bahanesini geçiniz

Ya bahane üretip durmayın

Ulan şimdi de bahane haaland ya kim tutabilir oldu. Tutan tutar kardeşim

Ayrıca bu herif pek çok maçta aynı adam kaçırmayı yapıyor yani “ama haaland o” bahanesini geçiniz
Haaland’ı PL’de birebirde tutabilen stoper sayısı bile bir elin parmaklarını geçmiyor yav iyi misiniz siz? 😅

Haaland’ı PL’de tutabilen stoper sayısı bile bir elin parmaklarını geçmiyor yav iyi misiniz siz? 😅

Haalandı tutmanın zor olduğunu tabiki biliyorum, lakin bardakçının haaland dışında azıcık hızlı futbolcuların pek çoğunu kaçırmasından bahsediyorum

Hacılar adamlar orta sahada yüzü dönük topla araya pas salarsa hele 30 metre kaleye uzakken hiçbir stoper durduramaz haalandı sen o pası attırmayacaksın savunma öyle ilerde kuruyorsan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haalandı tutmanın zor olduğunu tabiki biliyorum, lakin bardakçının haaland dışında azıcık hızlı futbolcuların pek çoğunu kaçırmasından bahsediyorum
Takım savunması o pası attırmayacak orada. Okan’ın elinde hangi stoper olsa rezil olur.

Geri
Üst Alt