#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Bizdeki 4. sezonu. Geldiğinden beri bir zamanlar çok övülen Nelsson, ne de Davinson kadar ciddi hataları olmuştur. Evet bazen yetersiz kalıyor mu? Kalıyor. Bazen hata yapıyor mu? Yapıyor. Ama ben şimdiye kadar tek maç bile hatırlamıyorum, bunu sırf Apo yüzünden kaybettik dediğimiz. Bence biraz da yerli olması nedeniyle kolay gömülüyor. İtalyan falan olsa kimse toz kondurmazdı.

singonun ceza sahasındaki davranışları göz önünde bulundurulunca değeri artıyor adeta bir costacurta olarak görüyorum şu an kendisini

Geçen sezon CL'de asla Apo ile oynamamalıyız diye konuşuyorduk burada. Bize geldiğinden beri en iyi sezonunu geçiriyor bu sene herhalde.

Kafa gollerinde çok net bir düşüş var ama o takımın genel duran top sorunu zaten. Geçen sezon 20 küsür duran top golümüz vardı, bu sezon 5 falandır herhalde.

Jk maçında sendeyiz poçi senta

Zaman zaman kızarız, yetersiz görürüz ama sadece devamlılığıyla bile alkışı hak ediyor apo kerim sentarcı

bj maçlarında kötü
sanıyorum bjli kendisi hocamız gibi
neyse bu maçtan hayırlısıyla pt alalım da

adamın resmen posasını çıkarmışız. adam 4 sene içinde ilk kez 2 maç üst üste oynamamış. seneye transfer sezonu açılınca ilk alınması gereken sol stoperdir.

Sançezle singo bunun yarısı kadar oynamıyo bu sene

Geri
Üst Alt