#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Çok büyük oynuyor bu sezon CL'de.

Hiç ama hiç beklemiyordum, CL için sezon başında en zayıf noktamız olabileceğini düşünüyorduk burada çoğumuz.

Hakkını vermek lazım öyle böyle değil çok fena göt etti hepimizi. Müthiş bir performans.

Çok büyük oynuyor bu sezon CL'de.

Hiç ama hiç beklemiyordum, CL için sezon başında en zayıf noktamız olabileceğini düşünüyorduk burada çoğumuz.

Hakkını vermek lazım öyle böyle değil çok fena göt etti hepimizi. Müthiş bir performans.
Sanchez vasat oynuyor bu ondan iyi oynuyor

oynamadığı frankfurt maçında 5 yemiş idik

sonra lig aşamasında çıktığımız 7 maçta 6 gol yedik. uğurcanla birlikte payı büyük

Geçen sezon dalgalıydı performansı ama bu sezon maşallah prime sezonu yaşıyor, vallahi helal bende hiç beklemiyordum. Hiç mi yorulmazsın hiç mi oyundan düşmezdin, Allah nazardan saklasın

Gsc: Apoyla avrupada nasil yapacagiz?

Apo: selamun aleykum

Screenshot_20260312_090716_Sofascore.webp

Gediği seviye taktir edilecek cinsten.Belki yerine daha iyide alınabilir.
Ama ani nasıl kaptanlık bu.Hakeme oyuna Biraz tepki verir adam.İsyan eder..

Abdülkerim kadar underrated yerli oyuncu çok az gördüm.

4 senedir bu takımın en istikrarlı 3 oyuncusundan birisi. Taş gibi stoper.

İddia ediyorum Guardiola da gelse Flick de gelse yine kadroya yazılacak ilk 3 oyuncudan biri olur. Aklı olan hiçbir TD kendisinden vazgeçmez.

Sıçsaydı gömerlerdi şu maç.

Biri LaLiga gol krallığında Mbappe’nin takipçisi diğeri Bundesliganın bu seneki vitrin olan hayvani forveti cebinde gezdirdi.

Ulan bitiyor bu sene diyorsun herifin olmadığı her maç sıçıştasın. Adam bel kemiğin oldu.

Ben Çağlar ve Merih’in prime zamanlarında dahi böyle performans hatırlamıyorum.

Helal olsun sana.

Arkaya deli koşular atan atletik forvet değilse paramparça ediyor.

yıllardır yanındaki değişiyor ama apo hep sabit orada

Bir zamanlar biz de millet, hem nasıl milletmişiz: Gelmişiz dünyaya milliyet nedir öğretmişiz!

Bravo abdulkerim millet milliyet bayrağa tutum nasıl olmalıdır gösterdiğin için, deden Akif seninle gurur duyardı :tbr:

Son düzenleme:
Serbest dalış antrenmanlarına başladığından beri performansı yukarı çıktı, helal olsun hep destekledik.

2022 yazında ali k.oç’un “sen o kadar eder misin apo” lafı üzerine bizi seçmesi zamanda kırılma yaratan olaylardan biridir

Sanırım Bülent Korkmaz seviyesine en çok yaklaşan yerli stoper olabilir Abdülkerim. Sabah işe giderken düşündüm senelerdir lige ambargo koyarken en istikrarlı oyunculardan biri, çıkıyor Şampiyonlar Ligi seviyesinde çok iyi maçlar çıkarıyor şimdi Dünya Kupasına giden milli takımın değişmez stoperi

gerçekten underrated tanımının karşılığı bu adam

4 senedir savunmamızın belkemiği

Geri
Üst Alt