#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

ARSLANKERİM BARDAKÇI

önümüzdeki sezon itibariylen 1. Gs kaptanı

İyidir. Yerli adam lazım takımda. Hiç dinlenmeden oynuyor 20 senedir yine DK oynatacak iyi kötü.

Bu da insan.

Senin iyi futbolcu olduğunu iddia eden golf falan izlesin sen yıllardır avrupada batıran ancak yerel ligde idare eden bir elemandın seni 11 düşünüp 3 kulvarda yarışılan sezon kadro kuran kenardaki futbol cahili suçlu sen değil

Severiz apokerimi, 2022 yazında şikecilere değil de bize imza atması ligde çok net kırılma anlarından biridir. Ama seneye 11 olmamalı artık, yerine daha genç daha atletik daha çabuk daha sert bir stoper transfer edilmeli.

Apo da kotuydu de bu sezon icin ilk konusulmasi gereken Davinsonun rezil performansi ..

Ekmeğini iyi yedik artık yedek ve rotasyon oyuncusu olarak 1 sene daha oynasın sonra efsane yerli stoper olarak anarız

Eskiden hep kritik maçlarda ceza alanında güzel kafa vururdu artık o da kalmadı rotasyona geçirmek lazım.

Lig için iyi ama Şampiyonlar Ligi'nde özellikle üst düzey rakiplere karşı çok sırıtıyor. Takımda tek sol stoper olması da kendisini sezon genelinde fazla yıpratıyor bence.

Takımda kalmalı ama mutlaka daha iyisi de alınmalı önümüzdeki sezon için.

Apo da kotuydu de bu sezon icin ilk konusulmasi gereken Davinsonun rezil performansi ..
Ben bu noktada hocanin stoperlere verdigi gorevinde sebep oldugunu dusunuyorum.

Ortasahaya firliyorlar vucut koyup top kapmak icin. 1 an agir kaldiklarinda calim yemis gibi veriyorlar koridoru.

Apo mesela Haalandi birak yakalamayi dokunamadi bile benzer isten. Apoya gore felaketti tabi davinson-maasli kontratlarin sonucu 33une kadar kafasi rahat adamin

Oğulcan ulgen
Soner
Konyaspor
Ve
Sen
Sürekli üzüyorsunuz bizi. Kaşla göz arasında yine fenerden üç yemissiniz

Aramız limoni biraz bu aralar ve böyle olmak da zorunda.

Ya bi zg beni de mi öldürsünler

1778366783352.webp

Ben bu noktada hocanin stoperlere verdigi gorevinde sebep oldugunu dusunuyorum.

Ortasahaya firliyorlar vucut koyup top kapmak icin. 1 an agir kaldiklarinda calim yemis gibi veriyorlar koridoru.

Apo mesela Haalandi birak yakalamayi dokunamadi bile benzer isten. Apoya gore felaketti tabi davinson-maasli kontratlarin sonucu 33une kadar kafasi rahat adamin

Sadece bunla izah edilemez..En basit Davinson omuz omuza bile alamiyor kimseden hava topu zaten hak getire .. Lemina- Jakobs olsaydi stoper ikilisi maalesef bu ikiliden daha iyi olurdu ..

Geri
Üst Alt