#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

45 maç oynamış milli takım hariç. Rotasyonunu güçlendirelim Apokerim'in daha iki senesi var.

Tarih yazdi

Dört sezondur neredeyse mac kacirmadan devam ediyor

Takim olarak bir degisime ihtiyacimiz var,bu degisim de artik abdulkerim de yerini kaybedebilir duygusalliga yer olmamali bazi konulardan ders cikarmaliyiz

Aynisi sanchez icin de gecerli

Hatta iki oyuncu arasinda bir tercih yapmak gerekirse abdulkerim’in yine oynamasinin bir zarari olmaz ama sanchez rezalet bir sezon gecirdi ve ayni sakarlikla devam edecegini tahmin ediyorum

Sadece bunla izah edilemez..En basit Davinson omuz omuza bile alamiyor kimseden hava topu zaten hak getire .. Lemina- Jakobs olsaydi stoper ikilisi maalesef bu ikiliden daha iyi olurdu ..
Lemina bence ufaktan orasi duruma gore bugun oldugu gibi hamle oyuncusu olacak.

Bizim en onemli ortasahayi halletmemiz lazim. Her yeri herkesi etkiliyor

Bana göre bu sezon Galatasaray'daki en iyi sezonuydu. Sadece önceki sezonlara göre hücum katkısı daha az oldu.

Abdülkerim Bardakcı: "Üst üste 4 kere şampiyon olduk ama doymadım. 5 lazım."

Bülent Korkmaz'ı da seyrettik yıllarca, canımız kaptanımızdır Bülent Korkmaz ve efsanemizdir ama Abdülkerim'in gelmiş geçmiş en iyi yerli stoper olduğunu düşünüyorum. Sadece Uğurcan Çakır gibi çok geç geldi bu kulübe ve geç yükselişe geçti.

Apo rahat 2 3 sene daha götürür tr ligini ama clde hizi düsündürüyor iste.

4 sene sampiyon olduysak emegi büyüktür

Sanchez gibi bi adamın arkasını toplamak cok zor yeni sezonda yanına iyi bi partner lazım

POÇİKERİM kaç senedir minimum sakatlıkla 50 maç oynuyor hem kulüp hem MT bazında.

Helal KERİMPOÇİ.

Geri
Üst Alt