#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Üzülmesin diye transfer yapmamaya devam. Damperkerim olmuş iyice.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdülkerim Bardakcı. Tam 4 sezondur olağanüstü bir istikrarla senede 40 küsür maça çıkarak müthiş bir etki yarattı. Yerli bir Van Dijk oldu, Kaptanlık pazubandınıda Bülent Korkmaz gibi taşıdı ve Davinson ile harika ikili oldular. Çok seviyoruz. Ekli dosyayı görüntüle 329898

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol stoper mevkisine derhal önüne takviye yapılmalıdır yanına arkasına falan değil önüne

Pozisyonuna yapılan transfere bakmalı ve ben nerede hata yaptım diye ibret almalıdır, rekabet iyidir ilk onbire girmek için savaşsın mücadele etsin bakalım biraz

Yeri garanti olan adamdan hayır gelmez gelmiyor

Bu torpillinin yerine nasil adam almazlar.. yeter artik yahu biktik bu heriften

atiker kuyum yeni turgutlu şanzımanspor fk'da yedek oturması gereken herif gs'de kaptan bandı takıp 11 başlıyor

taraftara sorsanız zaten türkiyenin en iyi stoperi

hikaye bu kadar

Son sezonu bonustu ve bizi o kadar yakmasina ragmen Sampiyon olduk. Bu sezon Mauro neyse Apo da o, defans en az ofans kadar kritik. Cok net bir ayagi duzgun sol stoper almamiz lazim hem de acil, oyunumuzu cok etkiliyor.

Apoyu severiz ama herseyin bir yeri ve zamani var.

Adamı hunharca kullandık yıllarca, müthiş faydalı oldu. Ama yaşla fizik kalite ve performans düşmeye başladığında hemen ikamesini yapacaksın. Bu sezon mesela artık yavaş yavaş rotasyon oyuncusuna evrilmeli. Ama sahaya patır patır bırakana dek oynatacak biliyoruz. Hatta bıraksa bile devam edecek. Bknz: kötürüm İlkay, Icardi, Torreira, Kaan'dan bile medet uman Okan.

Kardeş sen iyi misin ya, penaltı yapmadan adam durduramaz hale geldin, bu düşüşün sebebi nedir?

Maalesef iyice yavaşladı. Form tutsa ne olur yine yavaş yine yavaş. Sancez yüzünden kolombiyanın eleme maçlarını izledim. Lucumi ile kıyas yapıyorum sançezin partneri diye. Lucumi adam kaçırmadı kaç kere geriden gelip rakip oyuncunun önüne geçti. Apokerim 0.5 x hızında ona bakınca

aklı başında futbol seyircileri görmek ne güzel bi duygu

nellson'u oynatırım yine de bunu oynatmam. berbat bir defans oyuncusu. 4 sene galatasaray buna ragmen şampiyon oluyor. davinson sanchez bunun da götünü toparlıyor her maç. bunu galatasaray'a layik görenler utansın
daha onceden yazdik. su rennes maci ile birkez daha tasdiklendi soylediklerimiz. hele su yukaridakilerden ikincisini yazdiktan sonra ozelden "yörlö öyöncü korsötösön" diye yazip cevap vermeme firsat bile tanimadan avam bi sekilde kacan, engelleyen bazi ileri zekali bazi tipler hadi cikin savunun bu adami hadi.
kazma, hantal ve pozisyon alamıyor. hala banko stoper ya. adami tutamıyor koca g*tüyle ve 2.golü yedik bu m*l değneği yüzünden. üstüne bide penaltı yaptırdı. bank asya topcusu bile olmaz bundan. türk futbolcuları parayı bulunca pekte kendilerine bakmıyor,birde 40 yaşındaki ronaldo ya bak abi.
inanılmaz ağır. gerçi 2 senedir ağır ama ne okan görebiliyor, ne de vizyonsuz başkan.
as900 kamyon gibi ağır hantal ve yavaş.
çok güzel fırsat adam diyor ki ben geçen sene berbattım ama siz yine de yerime adam almadınız bakın yapmayın etmeyin daha sezon başlamadı izleyin ona göre bu sefer doğru karar verin diyor. ama okan ball için bu arkadaş şart onun hataları hantallığı mancınıkları şart.
futbol değil saçıyla kaşıyla oynayan şahıs. asla galatasaray topçusu değil.
hakkındaki en gerçekçi tespiti sayın ali koç yapmıştır.
yamal ile eşleşince "ben bunu tutmam abi ya ehe ehe" demiş arkadaşlarına anlatıyordu youtube kanalında.

şimdi sayın dursun başkan. 2 hafta sonra deplasmanda barça ile eşleşsek. bir hayal edin bakalım yamal abdul eşleşmesini. deplasmanda bizim ırzımıza nasıl geçerler. düşünün sayın başkan. çok iyi düşünün
iyisin he apo, kaan'dan sonra takımın en kötüsü sensin ama ne gündem oluyorsun ne eleştiri alıyorsun, apo geç form tutar diye de bir düstur edinilmiş bu söylenip duruyor. dünya kupası'nda oynayan ben değildim sanki. okan da seviyor seni, yerin de tartışılmaz zaten, hacim kazanıp daha da hantallaş, bodybuilding devam. zam talep edip sözleşme uzatmayı unutma, hazır dursun ve okan galatasaray'ın başındayken yap bence.
çok ağır hatta ağır bile değil ötesi. gs'ın yerine acilen adam bakması lazım. kendisi de boks kariyerinde devam edebilir. arkadaş insan 30 metrede 10 metre fark yer mi herkesten.
önümüzdeki sezon as defans olarak düşünülürse öyle büyük hedefler filan at çöpe, hiç uğraşma.
mert hakan ile karşılıklı göbek atan, galatasaray'a şerefsiz diyen kerem'in yanında hoppidi hoppidi yapan, galatasaray'in şampiyonluklarina dil uzatan birinin düğününe gidip göbek atarken kendinden geçen gs kaptanidir.

hiçbir zaman futbolculugunu beğenmedim, beğenmemeye devam ediyorum. 4 senedir bu takımın şampiyon olması kendisini iyi, yeterli topçu yapmaz. bu adam var diye, üzülür diye defansa topcu almamakta okan buruk'un ayıbıdır. avrupada her rezil oluşumuzda bu adamın payı en önde.
tank gibi ağır. yaptırdığı penaltıya bak, neredeyse 1 saniye sonra hareket edebiliyor çalım atan rakipten.

gs yönetimi treni izleyen büyükbaşlar gibi izliyor. bu adamın yerine oyuncu düşünemiyorlar bile.
böyle boş, normal şartlarda ptt ligi oyuncusu bile olmak için geç kalmış adamların genel gidişattan nemalanması çok saçma gelmiyor mu size de?
galatasaray futbol takımının yeterince dillendirilmeyen fakat en büyük problemi halindeki futbolcudur.

Bu adam oynayacaksa transfer felan yapmasınlar tek başına maçları yakacak seviyede

Son 2 maçta ki rezalet neydi öyle, hazırlık maçı bile olsa bu kadar konsantrasyon kaybı kabul edilir değil, çocuk musun sen arkadaş ya? 2 maçta kopya penaltılar yapıp durdu, bide bu geç form tutma olayı kabak tadı verdi, dünyada bir sen misin fizikli adam arkadaş, her fizikli form tutana kadar 3 ay mı geçiyor, bu nasıl bahane ya?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonlar liginde sıkça mabadımızı kurtardığı için kendisine minnettarım fakat şu yedirdiği kafa golünü çok zayıf karnı. Hava toplarını karşılamada zamanlama ve pozisyon alma konularında maalesef vasat altı bir stoper.

Geri
Üst Alt