#42 Abdülkerim Bardakcı (K)

Büyük topçusun! Sosyal medyadaki embesillere hiç takılma abim aynen devam.

Yaptın yine yaparsın yine utandırırsın o rezilleri ama bil onlar hiç bitmeyecek o yüzden kafaya takmaya da hiç gerek yok.

İcardi, Torreira ve Mertens ne kadar fayda sağladı ise son senelerde Abdulkerim de o kadar fayda sağlamıştır. Hegemonya da payı büyük.
ortalaması belli olan topcu iyidir sürpriz yapmaz. yanındaki davinson mesela bazen inanılmaz iyiyken bazen öyle sakarlıkları var ki mac kaybettiriyor. frankfurd mesela. daha önce de yazdım toreira ile birlikte 4 senenin en istikrarlı topcularından. 3. ismi yazamıyorum mesela. belki gidene kadar muslera. diğerlerinin ne yapacağı hiç belli olmuyor.

Başak maçından sonra yazılanlar falan bu adamlar hepsini görüyor ve kafaya taktıklarını biliyorum. Ona bir gönderme yaptım.
biraz sağlam olsun psikolojileri de nurullah ya. bunları takan topcunun büyük takımda oynama olasılığı yok zaten. nellson mesela kaldıramadı. sevilirken yaradanmıscasına tapılıyorlar o zaman demiyorlar ki bu sevgiyi biz hakediyor muyuz acaba diye, bunu sormadıkları gibi tersinde de kaldıracaklar bunu. bugünün problemi değil bu her takımda her dönemde yasanan seyler bunlar. bunu kaldıran basarılı topcu oluyor kaldıramayan defolup gidiyor.

Kafası çalışan az sayıdaki oyuncumuzdan biri ne zaman sorumluluk alıp orta yapması gerektiğini biliyor şut çekmesini bilir topa bomba muamelesi yapmaz

Sırf vücut yapısı nedeniyle biraz yavaş olduğu için eleştiriliyor ulan zaten bu adam hızlı olsa dünya çapında stoper olurdu herhalde bu kadar ayağı temiz oyuncu var mı sol stoper
Evet hızlı olsa dünya çapında olurdu bunun aksini söyleyeni görmedim. Ancak Başakşehir maçında bizi düşürdüğü haller ortada. Hani şu Amedden 5 yiyen Başakşehir. Futbolun adaleti olsa dün sahada olmazdı ki Lizbon deplasmanına koymadı hoca. Kocaeli gibi bir takıma karşı da Bitshiabuyu oynatmayacaksan ne diye transfer ettin diye soruyorum hoca ve yönetime. Dün golü atmış olması fikrimi değiştirmiyor. Apo saygıyı hak eden bir futbolcu ve her şekilde takdiri fazlasıyla hak ediyor ancak sapla samanı karıştırmamak gerekiyor. Güncel performansa göre başlamaması gerekiyordu. Dün golü atmış olması ekstra bir iş ayağına sağlık ama Koskoca Galatasaray'ın Kocaeli gibi vasat bir takıma karşı doğru düzgün pozisyon üretememiş olması ayrı bir garabet kardeş ;) Sorgulamamız gereken başka şeyler var. Dün rakip Kocaeli değil Barcelona hatta geçtim Lille veya Stuttgart olsa bugün çok başka şeyler konuşuyor olabilirdik.

biraz sağlam olsun psikolojileri de nurullah ya. bunları takan topcunun büyük takımda oynama olasılığı yok zaten. nellson mesela kaldıramadı. sevilirken yaradanmıscasına tapılıyorlar o zaman demiyorlar ki bu sevgiyi biz hakediyor muyuz acaba diye, bunu sormadıkları gibi tersinde de kaldıracaklar bunu. bugünün problemi değil bu her takımda her dönemde yasanan seyler bunlar. bunu kaldıran basarılı topcu oluyor kaldıramayan defolup gidiyor.
İlk geldiğinde Giresun maçından sonra toparlayıp ligin en iyi stoperi olduysa zaten sağlam psikolojisi olduğunu gösterdi.

4 yıl şampiyon olmuş neredeyse maç kaçırmamış. Yanındaki bombanın açıklarını kapatmış ama ilk fırsatta buna vuruyorlar niye sırf yerli diye...

Benim isyanım ona yoksa Apo'nun psikolojisi cartı curtu kendi bileceği iş ben etki edemem ama haksızlık edilmesine de kendimce izin vermem.

Gol attı ya bir sonraki yedireceği gole kadar övün, sonra sövün, sonra tekrar kafayla vs gol atarsa yine övün. Abi ortada bir gerçek var adam çok ağır bir stoper ve hataya çok müsait, yerine daha iyi bir stoper alınmalıydı kendisi iyi bir yedek olurdu

Üstten görünüş ilk gta oyununda bir tanker vardı, ilk bastığında zor hareket eder ama bir süre sonra hız almaya başlardı, aynı o

yasi ilerledikce rakip kaleye yakin kullanalim

muhteşem sol ayagiynan fevkalade enstantaneler sunacaktir

Kim ne derse desin ligin uzak ara en iyi Sol stoperi.

Kim ne derse desin faydalı bir oyuncu kendisi... maç içerisinde zorlandığı zamanlar oluyor... Hoca bunu takip edip zamanında değişikliklerle çözmeli... bir maçta 45 de oyundan alıp lemina yı onun yerine koyup maçı aldırmıştı mesela...

Bu arada pozisyon bilgisi artarsa jakobs un da sol stoperde faydalı olacağını düşğnüyorum ama vakit var... bitshubiu yu da görmek lazım tabi...

Bitshiabu rotasyonda gerekli konforu sağlarsa Abdülkerim 1 sezon daha yeterli seviyede performans gösterebilir diye düşünüyorum. Ama bence seneye sol stoperde bir dönüşüm yapılabilir.

Geri
Üst Alt