#42 Abdülkerim Bardakcı

Asist yapmasına bakılıp övülmesi yanlış olur. Esas görevi olan defansif aksiyonlarda ne yaptığına bakmak lazım
Hem yediğimiz golde rakibin hamlesine karşı gene belini döndüremedi. Hem de maç içinde hızlı ataklarda tek hamleli stopere dönüştü. O tek hamlede ıska geçince de, maçın başında Gürcistan 3 e 2 gol fırsatı buldu hatırlarsanız.
Bana hala hiç güven vermiyor ve ağırlığı çok göze batıyor
Sürekli geride bekleyen, çakılı defansif takımlarda iş yapar ama bizim gibi takımlarda maalesef yetersiz. Devre arasında umarım sol ayaklı iyi bir alternatif bulunur

Sezon başı felaketti. Şu an fena değil. Form tutuyor diyebiliriz. Ağır kalmaları hep olacaktır, tek dalmaları azaltsın yeterli.

Form olarak sezonun devaminda yükselecegi zaten belliydi senelerdir insanlar bizde oynamasina ragmen hala taniyamadilar

Sezon basinda tatil den döndügü icin vucut yapisindan dolayi kalinlasmis sekilde geliyor ayni hasan sas sneijder va arda turan gibi vucudu kilo almaya musait

Bu vucut yapisiyla alakali bazi topcular bir hafta ara verdiklerinde geriliyorlar fiziksel acidan

Abdulkerim her sezon sonradan toparliyor ve sezon sonuna kadar iyi bir sekilde devam ediyor

Milli maçların ardından bugünkü mücadele için teşekkür ederiz. Hatasını göremedim.

Senede 60 maça aynı konsantrasyonla çıkması bekleniyor.

Trip atmaz, sakatlanmaz, maç seçmez, sahada yürümez.

Performansı stabil, üstüne koyduğu zamanlar da oluyor. Elbette kötü oynadığı maç olacak. Ne isteniyor la bu adamdan?

Avrupa'da bu tempoda oynasın deler geçerler aynı Young Boys maçı gibi.. Apo bu ligde 100 milyon Euro'luk topçu ama Avrupa'da mayınlı bomba bana göre..

Hatta bu kategoriye Eren'i de koyuyorum.. Ligde çok iyi ama Avrupa'da yetersiz bu adamlar..

Bunun ve kaanin bügün cok sansi vardi, kendilerini zorliyacak bir Shomurodov vardi onuda basakli oyuncular neredeyse hic iyi kullanamadi. Kaan + Abdulkerim defans agirlikli takimlarda is görür. Cünkü cok agir kaliyorlar. Misal boda macinda bakin Davidson iki kisilik oynamazsa nasil kötü durumlara düsecegiz. Hele bodo macinda ceza sahasina orta acmak icin öne cikarsa facia olur.

1760821472564.webp

Topu fazla dürtmeden oynadığı her maç en azından 7/10'luk maç oynuyor. Açık alanda her stoper gibi madara edilebilir. Ceza sahası civarında ise savunmacılığı gayet iyi. Sürekli uzun top sıkmak yerine bu maç gibi kısa paslı ve basit oynaması bence GS kariyerini uzatır.

milli mac 180 dakika
sampiyonlar ligi 90 dakika
superlig 90

Allah nazardan saklasin dinlenmeden her mac 90 dakika oynuyor oynadigi her macta yurekten oynuyor

Geri
Üst Alt