- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
AhahahahhaAslan sana Stevie Wonder diyorum başka birşey demiyorum
ley:
Deme ;(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AhahahahhaAslan sana Stevie Wonder diyorum başka birşey demiyorum
ley:
Ona bakarsan bana da aynı şeyi dediTolga dürüst adamdır. Ne ise onu söyler.![]()
Ben bu mantıktan hoşlanmıyorum onu söyleyeyimhttps://www.youtube.com/watch?v=ySphki4lD68&index=222&list=WL
Şimdiden açık söyleyeyim de sonra sıkıntı olmasın. Türkçe şarkı ile katılan olursa bunun gibi bilinmedik ve sözleri güzel şarkılar olmadıkça oy vermeyi düşünmüyorum.
Sonra strateji yapıyor demeyelim lütfen.ley:
Bu kadar iddialı şarkılar neymiş merak ettim işin açıkçası
Erman ile Alpay' da kedi lobisinden oy çalmak için tarz değişikliğine gitmişler.
Merakla bekliyoruz![]()
Ben bu mantıktan hoşlanmıyorum onu söyleyeyim![]()
![]()
Ben de çok türkçe şarkı ile katıldığımdan değil yanlış anlama olmasınAma herkesin aklından en az 1 kere geçmiştir o güne kadar o şarkılar.
Ben bilmediğim ve güzel şarkı öğrenmek için katılıyorum bu yarışmaya şahsen.
Kişisel fikrimdir ki takdir genelin ve genelde de ilk 3-4 yapıyorlar zaten.![]()
hiç haber veren de yok yav
Ama herkesin aklından en az 1 kere geçmiştir o güne kadar o şarkılar.
Ben bilmediğim ve güzel şarkı öğrenmek için katılıyorum bu yarışmaya şahsen.
Kişisel fikrimdir ki takdir genelin ve genelde de ilk 3-4 yapıyorlar zaten.![]()
Ben de çok türkçe şarkı ile katıldığımdan değil yanlış anlama olmasınBir kere Barış Manço ile katıldım ama ingilizce şarkıydı, eskiydi, klibi Belçika'da çekilmiş ve sempatikti oradan kazandım :asd22: Lakin şarkı Türkçe olsa bile hakediyorsa puan verilmeli diye düşünüyorum
ley: