42. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu!

En son mesajda senin ismin vardı ondan her yarışma isteklerinde senin ismini ön planda görüyorum :D

İlk önce Alpay yazdı. Tabi üstün olduğu için ona bir şey yazamıyorsun. Ama mesele rütbeyse unutma, sen daha sarı üyeyken ben yöneticilik yapıyordum. :D

Bugün bence de yarışma yapılmalı :) Tatsız bir maçtan sonra iyi gelir diye düşünüyorum biraz stres atarız :asd:

Seni şampiyon yaptık , Alpay'ın geçerli sebebleri var reis :D

Neyse onu bunu bırak, bu akşam yarışma istiyoruz, olmazsa isyan çıkartırız. Kabataş' a çeviririz forumu, deri pantolonlarımızı, deri eldivenlerimizi giyer, taciz ederiz seni. :D

Tamam işte. Bir yarışma yapın da Alpay'la tekrardan boğuşak. :D

Şarkın var mı diye soran yok. Kapışalım da slow atıyoruz puan yok, rock gönderiyoruz yine yok. :D

Ben yine 2-3 yarışma da 1 , 5-6 puan veriyorum sana sen 15 yarışmada 1 kere verdin onda da ilk 10 dışında kalmıştım zaten. :)

Şarkın var mı diye soran yok. Kapışalım da slow atıyoruz puan yok, rock gönderiyoruz yine yok. :D

Ben yine 2-3 yarışma da 1 , 5-6 puan veriyorum sana sen 15 yarışmada 1 kere verdin onda da ilk 10 dışında kalmıştım zaten. :)

Hadi lan ordan. Queen'in en efsane parçalarından birine puan vermedin be. Ben zaten senin dinlediğin şarkıların çoğunu normal hayatta dinlemiyorum. Puan vermeme sebebim asla strateji değildir. Beğenmediğim ve dinlemediğim için vermiyorum. Ama senin Queen'i dinlediğini hatta şarkılarını beğendiğini bal gibi biliyorum. :D İnsan en azından belli etmemek için 3-5 puan verirdi. Strateji yaptın da ne oldu? Yine ben kazandım. :D

Kümeden kurtulup ilk 20'ye girmek istiyorum.

Acil yapalım yarışmayı.

Hadi lan ordan. Queen'in en efsane parçalarından birine puan vermedin be. Ben zaten senin dinlediğin şarkıların çoğunu normal hayatta dinlemiyorum. Puan vermeme sebebim asla strateji değildir. Beğenmediğim ve dinlemediğim için vermiyorum. Ama senin Queen'i dinlediğini hatta şarkılarını beğendiğini bal gibi biliyorum. :D İnsan en azından belli etmemek için 3-5 puan verirdi. Strateji yaptın da ne oldu? Yine ben kazandım. :D

Rolling Stones'u dinlemiyorsun abi ne yapayım ki ben. :D

Aç bak kayıtlara Quenn'e çok puan vermemişimdir daha önce.

İşte Emrah o yasağı neden koydu? Kedi lobisinden biri yarışma yapamasın ve doğal olarak şike ile rüşvet ile bir kedi lobisi mensubunu şampiyon yapamasın diye :D :D Emrah'ın porsuk lobisine yakın bir duruşu olduğu için gayet normal bir durum :D @Ozan Tokgöz sen ne diyorsun bu duruma? :D

Kedi Lobisi' nin şike ve rüşvet ile işi olmaz. Hala anlayamadınız bunu :D

Rolling Stones'u dinlemiyorsun abi ne yapayım ki ben. :D

Aç bak kayıtlara Quenn'e çok puan vermemişimdir daha önce.

Sebebi strateji tabi. Herkes biliyor ki bir yarışmada Queen yarışıyorsa kazanmak için en önemli adaylardan biridir. Sen de sırf bu yüzden "bir de benden puan gitmesin" mantığıyla puan vermiyorsun. :D

Yalansa yalan de? :D Ya da Queen'i beğenmediğini söyle. Ki bunu söylersen Queen fanatikleri parçalar seni. :D

Şarkıma henüz karar veremedim. Konu geliyormuş birazdan duyum aldım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt