- 3 Ağustos 2009
- 7.840
- 2.547
- 2.248
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kazandığın içindir oUlan utanmadan bir de yarışmayı kazanana 15 ödül puanı vereceğiz diyorsunuz. Hiç utanma arlanma sıkılma darılma yok mu sizde?Ey millet hazır herkes burdayken söylüyorum puan falan hikaye. Ben kazandım ama Emrah denilen Hitler ruhlu adam puanımı vermedi.
Yakışmadı sana Atakan kardeş. Deden yaşında adamlarla dalga geçmeye utanmıyor musun?Kedi lobilerinin ismi. Sen tutmuş adamları kedi yapmışsın. Birazdan muhtemelen misafir üye yaparlar zaten seni. Forumun gizli kontrolu ellerinde.
Sen kazandığın içindir o![]()
![]()
Teşbihte hata olmaz Aslan kardeş![]()
Onlar benim ne demek istediğimi anladı![]()
![]()
Ozan Bey nasılsınız efenim?@Ayberk Çetin yarışma var koş. YCK'da katılmış![]()
Yakışmadı sana Atakan kardeş. Deden yaşında adamlarla dalga geçmeye utanmıyor musun?Kedi lobilerinin ismi. Sen tutmuş adamları kedi yapmışsın. Birazdan muhtemelen misafir üye yaparlar zaten seni. Forumun gizli kontrolu ellerinde.
Emrah Yıldırım Ayağını kaydırmak isteyenler var burada haberin olaDerin GSC mahkemesine başvurdum. Yakında gider Emrah. Ödül olarak da puan yerine hakkım gasp edildiği için direkt admin yapacaklar.![]()
Ozan Bey nasılsınız efenim?Artık bu sefer de yine 4-5 puan ile geçiştirmezsiniz beni diye düşünmek istiyorum :asd22: