43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B. Arda Aycan
Ahmet KOLKOPARAN

Vl8Qon.jpg
,

:D :D :D :D :asd: :asd:

Yaz kardeşim.

I am the one who knocks!

Ulan utanmadan bir de yarışmayı kazanana 15 ödül puanı vereceğiz diyorsunuz. Hiç utanma arlanma sıkılma darılma yok mu sizde? :mad: Ey millet hazır herkes burdayken söylüyorum puan falan hikaye. Ben kazandım ama Emrah denilen Hitler ruhlu adam puanımı vermedi.

Ulan utanmadan bir de yarışmayı kazanana 15 ödül puanı vereceğiz diyorsunuz. Hiç utanma arlanma sıkılma darılma yok mu sizde? :mad: Ey millet hazır herkes burdayken söylüyorum puan falan hikaye. Ben kazandım ama Emrah denilen Hitler ruhlu adam puanımı vermedi.
Sen kazandığın içindir o :D :D

Yakışmadı sana Atakan kardeş. Deden yaşında adamlarla dalga geçmeye utanmıyor musun? :D Kedi lobilerinin ismi. Sen tutmuş adamları kedi yapmışsın. Birazdan muhtemelen misafir üye yaparlar zaten seni. Forumun gizli kontrolu ellerinde.

Teşbihte hata olmaz Aslan kardeş :)

Onlar benim ne demek istediğimi anladı :) :)

Yazınız pleasiniz

Yakışmadı sana Atakan kardeş. Deden yaşında adamlarla dalga geçmeye utanmıyor musun? :D Kedi lobilerinin ismi. Sen tutmuş adamları kedi yapmışsın. Birazdan muhtemelen misafir üye yaparlar zaten seni. Forumun gizli kontrolu ellerinde.

@B. Arda Aycan ; Öyle mi be ya. Ben de öyle bişi yok. Sen nerden kontrol ediyon... :38573:

Benim kol bozuk gelbaaa

Son 1 kisi kaldi , acaba o sansli kisi kim olacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt