- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Düşün işte bizim KEDİ LOBİSİNİN gücünü. Bize karşı tüm alem... Ama olsun biz KEDİ LOBİSİYİZ . Rahat sülalem... :asd22:
Abi sizin lobi (Temsili)

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşün işte bizim KEDİ LOBİSİNİN gücünü. Bize karşı tüm alem... Ama olsun biz KEDİ LOBİSİYİZ . Rahat sülalem... :asd22:
Ye bunu diyorsun yani![]()
Farketmez kurucu üye değil misin sen?Arkadaş siz bana sıfır veriyorsunuz ben size ses ediyor muyum![]()
Lütfetmiş yav hiç sorma :asd22:sana yine 5 puan, bana yine 0![]()
Sen BPL'yi Ozan'dan ibaret mi sayıyorsun? Murat ve Ben neciyiz Ayberk? Bizden 12'şer puanı cukkalamadın mı onu söyle?Çok pis gaza geldim abi![]()
Buscopan al kardeşim rahatlatır![]()
Sen BPL'yi Ozan'dan ibaret mi sayıyorsun? Murat ve Ben neciyiz Ayberk? Bizden 12'şer puanı cukkalamadın mı onu söyle?![]()
![]()
MaalesefBerkan bütün kedi lobisi üyelerine puan vermiş![]()
Farketmez kurucu üye değil misin sen?![]()
Lütfetmiş yav hiç sorma :asd22:
Sen BPL'yi Ozan'dan ibaret mi sayıyorsun? Murat ve Ben neciyiz Ayberk? Bizden 12'şer puanı cukkalamadın mı onu söyle?![]()
![]()
@B. Arda Aycan
abi sende mi 0 verdin ya , nerelere gideyim nerelere vurayım kafamı ben ya 2 puanla yarışmayı bitiriyorum ya![]()
Erman güzel söylemiş. Gayet dengeli verilmiş puanlar. Aç gözlü müsün nesin AyberkHer Porsuğa iş, aş, ekmek ve puan dağıtmak zorundayız. Adaletli olmamız lazım
![]()
Kötü şarkı be Atakan![]()
Abi fifa 15 in world listte en iyi puan almış parçasını paylaştım daha napayım
@Vasfi Vural Kardeş bana diyorsun da bu nedir doktor :38573: