- 3 Ağustos 2009
- 7.846
- 2.550
- 2.248
Murat abi yok mu? İşte şimdi Aslan öksüz kaldı. ;( Murat abisiz kesin üzerime oynarsınız benim.
Emrah da porsuk ona göre hani sana puanını vermeyen adam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat abi yok mu? İşte şimdi Aslan öksüz kaldı. ;( Murat abisiz kesin üzerime oynarsınız benim.
Ben de mi pırıl pırıl oldum şimdiSen ve Alpay dışında hepsi pırıl pırıl arkadaşlar. Seni çok pis yazdım kenara abi. Bu yarışma en ezeli düşmanım sensin.![]()
Sen ve Alpay dışında hepsi pırıl pırıl arkadaşlar. Seni çok pis yazdım kenara abi. Bu yarışma en ezeli düşmanım sensin.![]()
Ben de mi pırıl pırıl oldum şimdi![]()
Erman Türker, Yiğit Can Kaplan, Murat Kayanda, Ayberk Çetin, Alpay Asma, Ozan Tokgöz, Serdar Alp Poyraz, Gökhan Sancak ve bilumum Derin GSC'nin mukaddes vatan evlatları.
Hatırlatırız ağabey sıkıntı yokOzan ile Alpay' ı görünce seni unuttu![]()
@Vasfi Vural Kardeş kanma kedi lobisine yol ver gitsinSen Bal Porsuğu lobisine yakışırsın ve Porsuklar candır :asd22:
Rekor bir puanla birinci çıkabilir bu yarışmadan benden söylemesi.
Şikesiz , porsuksuz ve kokusuz bir yarışma dilerim![]()
Abi beni yazmaman ziyadesiyle üzdü ;( Halbuki bu yarışmada lobinin yeni üyesi olarak şampiyon yapılacağımı düşünüyordum :H
Adama 12 puan veriyoruz hala en büyük düşmanım sensin diyorHayatındaki tek şampiyonluğu sayemde kazandın şuursuz
![]()
Abi beni yazmaman ziyadesiyle üzdü ;( Halbuki bu yarışmada lobinin yeni üyesi olarak şampiyon yapılacağımı düşünüyordum :H
Sanki bir tek sen yüksek puan verdin?Yarışmacıların yarısı yüksek puan verdi zaten. Biri çıkıp diyor mu ki benim sayemde şampiyon oldun? Ha senin baştan puan vermek istememen kendi ayıbın.
Queen hayranı olarak Queen'e puan vermek istememeyi nasıl düşündün? Bu bile ihraç sebebi aslında.
Ben de mi pırıl pırıl oldum şimdi![]()
Evet Vasfi'de saflarımıza katılmıştır![]()
Aslan ayağına sıkıyorsun evladım![]()