43. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ve Alpay dışında hepsi pırıl pırıl arkadaşlar. Seni çok pis yazdım kenara abi. Bu yarışma en ezeli düşmanım sensin. :mad:

Adama 12 puan veriyoruz hala en büyük düşmanım sensin diyor :D Hayatındaki tek şampiyonluğu sayemde kazandın şuursuz :D

Erman Türker, Yiğit Can Kaplan, Murat Kayanda, Ayberk Çetin, Alpay Asma, Ozan Tokgöz, Serdar Alp Poyraz, Gökhan Sancak ve bilumum Derin GSC'nin mukaddes vatan evlatları.

Abi beni yazmaman ziyadesiyle üzdü ;( Halbuki bu yarışmada lobinin yeni üyesi olarak şampiyon yapılacağımı düşünüyordum :H

@Vasfi Vural Kardeş kanma kedi lobisine yol ver gitsin :D Sen Bal Porsuğu lobisine yakışırsın ve Porsuklar candır :asd22:

honey_badger_don__t_care_by_lennonscented-d3cyuup.jpg

Rekor bir puanla birinci çıkabilir bu yarışmadan benden söylemesi.

Şikesiz , porsuksuz ve kokusuz bir yarışma dilerim :asd:

Çok enteresan bir yarışma gerçekten, ne yaptıysam orta sıralardan kurtulamadım :) bu sefer herkesten puan alabileceğini düşündüğüm bir şarkıyla katıldım, bakalım nolacak. Geçen yarışmada normalde dinlemeyeceğim şarkıyla katıldım, sadece Erman'dan yüksek puan geldi, başka yarışma da aynı grubun şarkısı şampiyon olmuştu, garip yani.

Abi beni yazmaman ziyadesiyle üzdü ;( Halbuki bu yarışmada lobinin yeni üyesi olarak şampiyon yapılacağımı düşünüyordum :H

Abim bizde üye çok :D Kusuruma bakma atlamışım. Bilhassa unuttuklarım olursa diye bilumum vatan evlatları kısmını eklemiştim :D

Şimdi düzeltiyorum :D

ARTI; Bu Yarışmanın ŞAMPİYONU Berkan Yavuz :D

Adama 12 puan veriyoruz hala en büyük düşmanım sensin diyor :D Hayatındaki tek şampiyonluğu sayemde kazandın şuursuz :D

Sanki bir tek sen yüksek puan verdin? :D Yarışmacıların yarısı yüksek puan verdi zaten. Biri çıkıp diyor mu ki benim sayemde şampiyon oldun? Ha senin baştan puan vermek istememen kendi ayıbın. :D Queen hayranı olarak Queen'e puan vermek istememeyi nasıl düşündün? Bu bile ihraç sebebi aslında.

Sen hayatının hatasını yaptın oğlum, ben senin yerinde olsam yarışmaya bile katılmazdım, geçen hafta aylardır beklettiğin şarkını iç ettik, bu hafta da tablonun sağına atacağız seni :D

Evet Vasfi'de saflarımıza katılmıştır :D

Sanki bir tek sen yüksek puan verdin? :D Yarışmacıların yarısı yüksek puan verdi zaten. Biri çıkıp diyor mu ki benim sayemde şampiyon oldun? Ha senin baştan puan vermek istememen kendi ayıbın. :D Queen hayranı olarak Queen'e puan vermek istememeyi nasıl düşündün? Bu bile ihraç sebebi aslında.

Aslan ayağına sıkıyorsun evladım :D

B. Arda Aycan bence bir süre lobiye alımı kapatalım abi çekirdek kadro gidelim yakında porsuklara bir süprizim olacak :asd:

Derin GSC (Kedi Lobisi) vs Bal Porsukları hmm tam bir Şampiyonlar Ligi Finali :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt